نیکوجانا مدیر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 2750 عنوان اگه دخترتون 4 میلیون خرج کن | مشاهده متن کامل بحث + 1029 بازدید | 87 پست اگه دخترتون 4 میلیون بده هودی ست با دوست پسرش چیکار میکنید 😑😅بگه ترک اورجینال و برند یه مهندس معماری دانشجو ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂 امروز | 16:46 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
اوپرا عضویت: 1397/09/03 تعداد پست: 106151 ن ۱۰ میلیون ب پول خودمون ۱۰ دلاری و ۲۰ دلاری و ۱۰۰ لیر ۲۰۰ لیر کلی چمع کرده کلش ده میلیون تومن ب پول ... ای جوووونم سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 7239 ن بابا تیلیاردرم مگه ۱۰ میلیون ب پول خودمونه به پسرت بگو ۱ میلیون م به من قرض بده یه خونه بخرم😄🥰 🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊
mamanss عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 7049 17 سالش اینکه خودتون از رابطشون خبر داری خو چیز عجیبی نیست خریدشمنم مامانم میدونست برا دوست پسرم کادو میخریدمولی نمیدونم چی درسه راحتی بچه ها با مادرا در این حد اشتباهه فک کنم ❤️کار بر no aks هستم❤️. تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه. ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....
نیکوجانا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 2750 اینکه خودتون از رابطشون خبر داری خو چیز عجیبی نیست خریدشمنم مامانم میدونست برا دوست پسرم کادو میخرید ... دختر جاریم یه مهندس معماری دانشجو ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
mamanss عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 7049 به پسرت بگو ۱ میلیون م به من قرض بده یه خونه بخرم😄🥰 اونارو ی جوری براش صندوقچه خریده ریخته توش مثل گنجشه هرروزم چکش میکنه کمنشهلیر دلار دینار میگه یورو میخوام یبارم ❤️کار بر no aks هستم❤️. تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه. ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....
mamanss عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 7049 ای جوووونم ❤️❤️ ❤️کار بر no aks هستم❤️. تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه. ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....
mamanss عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 7049 آهاخواهر یه جوری گفتی حس کردم توی زندگی یه شکست خورده واقعی ام ❤️❤️❤️❤️خودم اون ده میلیون تومنو ندارم🤦♀️🤦♀️🤦♀️ ❤️کار بر no aks هستم❤️. تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه. ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....
مانا_مانا۹۶ عضویت: 1396/08/09 تعداد پست: 7239 اونارو ی جوری براش صندوقچه خریده ریخته توش مثل گنجشه هرروزم چکش میکنه کمنشهلیر دلار دینار میگه یورو ... ای خدا 😍 پسر باهوش 🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊
بهار۲۰۲۵ عضویت: 1403/08/11 تعداد پست: 302 بیشتر نگران دوس پسر داشتنش میشدم🙄 کی میدونه آدما چیا میکشن،کمی با هم مهربان تر باشیم.
mamanss عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 7049 ای خدا 😍 پسر باهوش حس میکنم میخواد خسیس بشه🤦♀️ ❤️کار بر no aks هستم❤️. تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه. ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....
نیکوجانا مدیر استارتر عضویت: 1401/06/05 تعداد پست: 2750 باباش هم میدونه؟ نمیدونم دختر جاریم یه مهندس معماری دانشجو ارشد دانشگاه شیراز بدون سهمیه 😂
مستعارنژاد عضویت: 1402/07/09 تعداد پست: 672 بستگی داره به بضاعت مالی.. ما با یک حقوق کارمندی زندگی می کنیم واقعا این مبلغ زیاد هست.. اصلا این مبلغ رو به کارتش نمی بینه
گل_یاسمن_۱ عضویت: 1403/01/14 تعداد پست: 442 پسر من ۷ سالشه ۱۰ میلیون دلار و لیر داره ی قرونشم خرج نمیکنه🤦♀️ پسرت چه شغلی داره اونوقتکی به کیه داداش منم۹ سالشه۸۰ میلیون دلار داره حالم بده خیلی بددد ۹/۴ ،