2777
2789
اونا از خداشونه بیان خونه ی من آخه من خونه مستقل دارم چون معرف از من پرسید خونه ات کجاست تقریبا همسا ...

خب چرا نمیخوای بیان؟ برو خونه مادرت.... نمیدونم بهرصورت اونا بیان بنظر خیلی بهتر و شیک تره تا اینکه شما پاشی بری

آرهام. کاساندان. بابادوک سابق.. امیدوارم بتونم این یکی کاربریو حفظ کنم  
غرور داشتم که نرفتم.من خودم دوست ندارم خونه ام بیان چون صاحبخونه‌ هم منو میخواد برای پسرش.

خب به معرف بگو با خود پسر فقط ، اونم کافه ای جای عمومی قرار میذاری برای آشنایی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خواهره چیکارس اصلا این وسط... نمیتونی بگی یه وقتی قرار بذارید که برادرش هم باشه ... ضمنا اگه دوست ...

به نظرت بهتر نیست بگم شماره منو بده به پسره؟

معرف و خواهرش برن کنار

خب چرا نمیخوای بیان؟ برو خونه مادرت.... نمیدونم بهرصورت اونا بیان بنظر خیلی بهتر و شیک تره تا اینکه ...

آخه خونه مجردیه الان بیان سرتا پای خونه منو برانداز میکنن بعد صاحبخونه‌ هم خواستگار منه نمی‌خوام روبرو بشن.

لابد شما درک و فهمت پایینه وگرنه همه متوجه شدن من چی نوشتم.دنبال زیر بغل ماری؟

خودت برگرد تاپیکتو‌بخون‌ ببین فعل هارو یه جور استفاده کردی که اصلا معلوم‌نیس جمله چیه !

اینکه اول با خواهرش قرار گذاشته یعنی معرف خودش را کشیده کنار . واینکه اولین جلسه قراره با خواهرشون صحبت کنید خیلی هم بد نیست . یه مقداری با خانواده ش هم آشنا میشی.

میتونی به معرف زنگ بزنی بگی خواب بودی و می‌تونه شماره تون را بده به خواهرش که بهت تون زنگ بزنه و با هم قرار بگزارید و تو تماس تون بگید میتونن برادرتون هم تو قرار اول باشند یه همچین چیزی. وقتی میگی دنبال کیس چادری هست یعنی ممکنه ممکنه سبکشون باشه که جلسه اول با خانواده بیان. و مثلاً بگی بیان خانه مادرتون یا جایی که خودت راحت تر هستی و به شرایط ت بخوره. 

اینکه اول با خواهرش قرار گذاشته یعنی معرف خودش را کشیده کنار . واینکه اولین جلسه قراره با خواهرشون ص ...

خونه مادرم این شهر نیست.

به نظرت بهتر نیست بگم شماره منو بده به پسره؟