2777
2789
عنوان

بیاین تعریف کنید که شما دیدین🥲

124 بازدید | 20 پست

شما تاحالا حکمت خدارو دیدید؟مثلا یه چیزی بخواین به دست نیارین کلی گریه کنین غصه بخورین بعد بفهمید حکمتشو؟!خدا براتون بهتر چید یانه؟تعریف کنید لطفا🫠

یک سال و خورده‌ای قراربود عقد کنم بهم خورد،یک ساله حالم خوب نیس مدام میگم چرالحظه اخرباید همچی بهم بخوره چراحکمتشو نمیفهمممم😔

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

والا آره یکیو میخاستم ازم بزرگتر بود بعد بعدها گندش در اومد ک معتاده

خب من میگم وقتی دونفر قسمت هم نیستن چرا باید سر راه هم قرار بگیرن؟

حال روحی خوبی ندارم،میشه‌ دعا کنید خدا معجزه‌ای‌ بکنه‌ به‌ حال‌ دل‌ شکسته‌ام؟ 🙂❤️‍🩹
من خودم حکمت خداعم😂😂😂مامانم میخواسته منو بندازه😂😂 الان همیشه میگه با اومدن من خونه دوطبقه خریدن ...

عزیزم😂

شاید گاهی اوقات یک طرف انقد قشنگ نقش بازی می‌کنه ک‌خدام باور می‌کنه!

کاتبا اسرار ایزد را رها کردم ولی زاهدا امشب دعایی کن من از خود برهم.

بنظرم واسه درس عبرت گرفتن واسه تجربه کسب کردنه. بعضیا خیلی باد دارن خدا بااین کار نشونشون میده که اینقد بخودتون نبالید مغرور نشید. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
اره دیدم و بهش توکل کردم بهترین رو تو زندگیم قرار داد.. البته گریه و غصه نخوردم منطقی نگاه کردم

چطوری توکل میکردی؟چرا من هرچی صداش میزنم جواب نمیده

شاید گاهی اوقات یک طرف انقد قشنگ نقش بازی می‌کنه ک‌خدام باور می‌کنه!

🥲🥲

چطوری توکل میکردی؟چرا من هرچی صداش میزنم جواب نمیده

خب با نماز خوندن.. البته چرا دروغ الان نمیخونم ولی باهاش حرف میزنم خیلی کمکم میکنه دستمو میگیره. ببین یجاهایی خدا هم میزاره خودت اون مسیر رو بری تا سرت به سنگ بخوره اینقد بخودت نبالی که همچی تمامی.. هرچیز و اتفاق مصلحت. حتی مرگ عزیزانمون

اره من توخیلی چیزاحکمت خدابرام ثابت شده مثلایکیش که بایکی ۴ سال بودم خیلی میخواستیم هموبعدیهوولم کرد ورفت بایکی دیگه ازدواج کرد  یک سال داغون بودم بعدشوهرم اومد خواستگاریم ونه یه دل بلکه صددل عاشقش شدم اونم همینطورکلااونوفراموش کردم الانم ۶ساله ازدواج کردم زندگیم خوبه شکرخدافقط بچه دارنشدیم هنوز اینم بگم شوهرم ازاون خییلی بهتره خوب که خدا اونوازم جداکرد

کارخوبه خدادرست کنه...
خب با نماز خوندن.. البته چرا دروغ الان نمیخونم ولی باهاش حرف میزنم خیلی کمکم میکنه دستمو میگیره. ببی ...

میخونم انقد چله برداشتم که نگو 

حقیقتا دیگه نمیدونم چه غلطی کنم جز صبر😞

اره من توخیلی چیزاحکمت خدابرام ثابت شده مثلایکیش که بایکی ۴ سال بودم خیلی میخواستیم هموبعدیهوولم کرد ...

وای وای چقدر مشابه اتفاقیه که برای من افتاده منم دقیقا داغونم الان🥲😭

برام دعا کن لطفااااا🫠❤️

میخونم انقد چله برداشتم که نگو حقیقتا دیگه نمیدونم چه غلطی کنم جز صبر😞

اره صبر داشته باش. خدا که صبرش زیاده بنده کم تحمل. 

2810