2777
2789
عنوان

اولین دیتم کوفتم بهم نداد

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 91 پست

درک نمیکنم مگه حتما باید برین کافه تو دیت اول

میخای بری کافی تو همون کافه قرار بذار

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما 3 ماه دوستی برا آشنایی داشتیم

تو این 3 ماه هیچ وقت کافه نرفتیم

خانواده ها در جریان نبودن برا همین من دوست نداشتم جای عمومی باهم باشیم

باهم کوه می رفتیم خوراکی می گرفت میاورد اونجا

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

تقصیر خودته ازت نظر خواست باید میگفتی بریم کافه 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
میدونم برات سخته اما یاد بگیر که ازش بخوای.. مثلا اگه گفت کجا بریم بگو کافه... نگو فرقی نداره کلا با ...

اون موقع که بدبین میشه نسبت بهمون

فک میکنه هدفمون تیغ زدنه

خودشون باید شعور داشته باشن ببرن

هر چی راجبه من شنیدی لطفاا باور کن...من نه فرصت نه حوصله ی توضیح دادن دارم...اگه خواستی خودتم میتونی بهش اضافه کنی 🙃😊🙃
2810