2777
2789
عنوان

جواب همچین آدمی چجوری بریم

119 بازدید | 16 پست

امروز سرکار یکی برگشت گفت وای چقدر کفشت زشته بد هعی با بغل دستیش مسخره میکردن منم گفتم به سلیقه من خیلی  قشنگ ، ولی الان اعصابم خورده 

جواب هوش مصنوعی

خیلی ناراحت‌کننده است وقتی دیگران بی‌احترامی می‌کنند یا سلیقه‌ی شما رو مسخره می‌کنند. اما باید به یاد داشته باشید که سلیقه‌ی هر کس منحصر به فرده و هیچ‌کس نمی‌تونه بگه سلیقه‌ی شما غلطه. پاسخ شما خیلی محترمانه بود و به نظر من نشون می‌ده که شما به خودتون و سلیقه‌ی خودتون اطمینان دارید. 🌟

همیشه افرادی خواهند بود که نظر منفی دارند، اما مهم اینه که خودتون رو با اعتماد به نفس دوست داشته باشید و ارزش‌های خودتون رو حفظ کنید. اگر به چیزی که دوست دارید اعتقاد دارید، هیچ چیزی نمی‌تونه جلوی شما رو بگیره.

اگر هنوز احساس ناراحتی می‌کنید، می‌تونید با یک دوست یا همکار دیگه که مورد اعتماد شماست صحبت کنید و احساساتتون رو با اون‌ها به اشتراک بگذارید. این می‌تونه کمک کنه که حالتون بهتر بشه.

امیدوارم این احساسات منفی زودتر از بین برن و روز بهتری رو پیش رو داشته باشید. 💖🌈

آیا موضوع دیگه‌ای هست که دوست دارید درباره‌اش صحبت کنیم؟ 💬✨

از هوش مصنوعی بپرس

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

جواب هوش مصنوعیخیلی ناراحت‌کننده است وقتی دیگران بی‌احترامی می‌کنند یا سلیقه‌ی شما رو مسخره می‌کنند. ...

چطوریه این؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

شما بهش میگفتید معلومه اعتماد بنفس ضعیفی دارید که به کفش دقت میکنید

دیگ اون موقع این ب ذهنم نرسید درصورتی ک خودش ی لباس زشت تنش کرد برای این ک دلش نشکن چیزی نگفتم 

چطوریه این؟

برای ارتباط مستقیم با هوش مصنوعی کافیه به یکی از استورهای رایج مانند بازار یا مایکت یا گوگل پلی مراجعه کنید عبارت copilot رو سرچ کنید توی گزینه ها microsoft copilot رو دریافت و نصب کنید

از هوش مصنوعی بپرس

برای ارتباط مستقیم با هوش مصنوعی کافیه به یکی از استورهای رایج مانند بازار یا مایکت یا گوگل پلی مراج ...

هزینش چطوریه؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

2810