2777
2789
عنوان

دهمین سالگرد ازدواج

69 بازدید | 12 پست

سلام وقت همه بخیر . میخواستم بهم ایده بدید برای جبران گذشته .

۲۸ سالمه .

ده سال پیش ازدواج کردم و یه دختر ۳ ساله دارم . از آرایشگاه و فیلمبردار عروسیم بی نهایت ناراضی بودم . 

چون ده سال پیش میخواستم خونه بخرم نتونستم برای این دو مورد هزینه کنم .

الان میخواستم بهم ایده بدید اگه دوباره برم آرایشگاه لباس عروس بپوشم کلیپ بگیرم بد میشه ؟

فقط کلیپ کوتاه و عکس برای جبران .

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چ حوصله ای داریما الان کلی پول اضافه داریم دو ساله عقد کردیم عروسی نمیخوایم بگیریم ول کن بابا بزو جا ...

شاید چون جای من نیستی اینجوری میگی . سفر زیاد رفتم .

شاید چون جای من نیستی اینجوری میگی . سفر زیاد رفتم .

من الان تو موقعیت عروسی لم

اصلا خوشم نمیاد بگیرم باورت میشه فیلم عقدمم نرفتم دنبالش با اینکه تو تالار بود و لباس خوشکلی پوشیدم.اما خوشم نمیاد 

الیته همه مثل هم نیستن

من الان تو موقعیت عروسی لماصلا خوشم نمیاد بگیرم باورت میشه فیلم عقدمم نرفتم دنبالش با اینکه تو تالار ...

باورم میشه عزیزم . اما اونقدر فیلمم لرزش داره . اونقدر افتضاحه که باورت نمیشه هرچی بگم . خجالت می کشم حتی بچم ببینه فیلمو .

اتلیه نمیشناسم ولی میتونین توی جنگل یا کویر فیلماتونو بگیرین خیلی قشنگ میشه و متفاوت

لباس عروس مدل پفی نمی پوشم . در حد مجلسی  و صرفا رنگ سفید . بچمم لباس عروس می پوشونم به بهونه تولد ۴ سالگی دخترم یه کلیپ و عکس می گیرم . امیدوارم بد نشه

خیلی هم عالیبنظر من با لباس عروس نهیه لباس سفید تور خوشگل با میکاپ سادهعکاس اجاره کن ببر یه پارک جنگ ...

خیلی حس خوبی بود خوندن متنی که نوشتی . ایده ی خوبیه .