2777
2789
عنوان

عشق سابق همسرم به من پیام داده چی بگم شاااات

| مشاهده متن کامل بحث + 4328 بازدید | 157 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثلا بگه آقامون اخ میسوزه خخخ

آره ی همچین چیزایی

مثلا بگه  شوهرجونم ک هرشب کنارمه و عاشقمه  گف ک بلاکت کرده  خخخخخخخ

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

چه ادم فضول و دوبهم زنی هست

ولش کن 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

آفرین چقد خوب و باشخصیت جواب دادی.فقط بنظرم تو نگو محمدآقابگو همسرم گفت فلاناون باید بگه محمدآقاشما ...

چون هردو طرف چت یکی هستن😊 کاملا مشخصه چت فیکه هردو مثل هم تایپ کردن ...مخصوصا اون محمد آقا..چقدر هم ر مخ

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
میگه فکر کردم چیز بدی در مورد من گفته شماهم متوجه شدین چه حرفا،حرفاش بی منطقه سرته نداره

شاید میخواسته محک بزنه ببینه شوهرت چیزی بهت گفته یانه که اگ نگفته به کرم ریختنش ادامه بده مطمین باش به شوهرت فکر میکنه که پیام داده از پیامش فهمیدم بهتون حسودی میکنه واحتمالا شوهرش همچین مالی نیست که فکرش برگشته پیش شوهر شما ب نظرم دیگ درموردش با شوهرت حرف نزن که یه موقع حساس بشه بره سمتش اصلا نگو چیا گفته این پیام ها رو نشون نده تا نتونه به هدفش برسه

چون هردو طرف چت یکی هستن😊 کاملا مشخصه چت فیکه هردو مثل هم تایپ کردن ...مخصوصا اون محمد آقا..چقدر هم ...

بر چ اساس ؟

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

اولش شوهرم به ابجیش اشاره کرد که نکنه این کارو... بعد دید ابجیش کرم داره گوشی رو از دستش کشید با دخت ...

ولی همسرتون خوب کاری کرد 

اینه که مهمه 

✅️

میدونی هر چی بیشتر حساس باشی بیشتر لذت می برن و ادامه می دن 

سعی کن این موضوعو با خودت حل و فصلش کنی

سعی کن فکر کنی ببینی چی خواهر شوهرتو حرص میده تو هم همونو بگو انجام بده 

موضوع این دختره هم که شد باور کن دلشوره گرفتم برات🥲😂 بگو من مشکلی با این قضیه ندارم هر چقدر دلت خواست می تونی راجبش حرف بزنی ولی حق نداری جلوی من ازش حرف بزنی چون این کارت رو بی احترامی به خودم حساب می کنم

و جواب بی احترامی رو هم با بی احترامی خواهم داد

من بین روح آزاد و جسم زندانی ، روح آزاد رو انتخاب می کنم🕊

ولی همسرتون خوب کاری کرد اینه که مهمه ✅️میدونی هر چی بیشتر حساس باشی بیشتر لذت می برن و ادامه می دن ...

اره از شوهرم هیچ گله ای نیست ولی اما از ابجیش

من اصلااا جلو روشون حساسیت نشون نمیدم حتی جلو روی همسرم ولی خب از عثضی بودنش حرصم میگیره اره تکرار کنه باید صحبت کنم باهاش

قربون قلب مهربونت

اره از شوهرم هیچ گله ای نیست ولی اما از ابجیشمن اصلااا جلو روشون حساسیت نشون نمیدم حتی جلو روی همسرم ...

فدا مدا عزیز❤️ موفق باشی همیشه 

من بین روح آزاد و جسم زندانی ، روح آزاد رو انتخاب می کنم🕊

2810