2777
2789
عنوان

عشق سابق همسرم به من پیام داده چی بگم شاااات

| مشاهده متن کامل بحث + 3785 بازدید | 157 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی سختم شد نوشت خوشحال میبینم محمد اقا شماره دوست داره میخواد بگ یعنی منو قبلا میخواسته

اومده تورو تحریک کنه که زندگیتو بهم بریزه خودش بیاد وسط 

مهم اینه شوهرت دوستت داره و ازت چیزیو قایم نمیکنه که نشونه علاقه اش به تو 

بلاکش کن گورشو گم کنه بره 

پیش خانواده همسرتم این موضوع رو بیان کن که همه بفهمن چقد بی شخصیته 

جواب اینجور ادمارو ندی فک میکنن خیلی خفنن

عزیزم منی که مادرم هر دقیقه داره از شوهرم بد میگه چیکار کنم 😔شوهرم خیلی خیلی مرد خوبیه فقط چون ماما ...

سعی کن جلو مامانت و وقتی خانوادت هستن خوبیای شوهرت رو‌بگی یا اگه طلایی چیزی میخره با ذوق نشون بده 

استوری و اینا برا شوهرت بزار که مامانت ببینه 

کیک و اینا بخر جشنای کوچولو بگیر و به مامانت عکسا رو نشون بده که بفهمه شما کاملا راضی هستی از شوهرت 

موضوع مطلب مهمی نیست . باهاش رابطه داشته باش دلشو نشکن .

نهههه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
ب نطرم میخواست بگه شاید تو بلاک کردی

منم نظرم اینه که میخواد میخواد بفهمونه که تو بلاک کردی نه نمیدونماااا این نظر منه😂در همین حد پیام بده و ول کن دیکه

شایدم میخواد اینحوری بگه تو بری به همسرت بگی از بلاکی درش بیاره باز کرم بریزه پس سعی کن قاطع حرف بزنی اگه فکرم کرده تو بلاک کردی بفهمه دیگه قرار نیست از بلاکی دربیاد

اسی جونم شوهرت خیلی رفتار خوبی کرده آفرین داره انگار دختر عموهه یکم کرم داره سرد جوابشو بده دیگه حرف ...

نمیفهمم فازش چی بود 

یا میخواست بگه یعنی خیلی دوستتون داره حسودیم نمیشه یا برعکسش

موضوع مطلب مهمی نیست . باهاش رابطه داشته باش دلشو نشکن .

نهههه

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈اصلا اهل بحث کردن نیستم  پس وقتی ریپلای کردی جوابت اینه:  شاید حق با شماست 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 لطفا لطفا افرادی که به بلوغ عقلی و فکری نرسیدن ریپلای نکنن . 😌اگه یه روزی یه جایی حرف زشتی زدی جواب ندادم فک نکن بلد نبودم😳 بدون  فقط خواستم  شبیه تو نشم 🤭. قضیه همون ادب از که آموختی گفت از بی ادبان🤗 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه مجازی 🤗
همین دقیقا نمیفهمم چرا دیک پیام داده خیلی دقم گرفت نوشت از اینکه میبینم محمد شمارو دوست داره میخواست ...

حرف باد هواست. مهم اینه که میدونه الان همسرتون شما رو دوست داره مخصوصا با کاری که کرده.

نه پیام بدین و نه دیگه در موردش با همسرتون حرف بزنید.بذارید بحثی از این خانم تو زندگیتون نباشه که کم کم زیاد بشه حرف و توجه همسرتون هم ناخواسته جلب بشه دوباره.

2810