2777
2789
عنوان

خانما حق با منه یا اسنپیه میگه باید پولشو بدی

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 43 پست
اصلا به مقصد نرسید که من کلید بدم تو راه که داشت میومد برسه به من لغو زدم

اگه کلید ندادی هزینه نداره

من اسنپ گرفتم نزدیک بود ولی زیاد نزدیکم نه لغو زدم پولی هم نخواستن..

🌱🐢

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم وجدانی هم بخای نگاه کنی حق با اونه به خاطر ۹۰ تومن کلی راه اومده تو یهو لغو زدی خب اونم بنده ...

اصلا به من نرسیده بود که من بخوام چیزی رو تحویل بدم پنج شش دقیقه مونده بود برسه من لغو زدم

بعداز ی ساعت لغوکنی که نمیشه

تا وقتی ک لغو سفرموجوده شما اجازه لغو زدن داری و اگر از جانب شما باشه خود اسنپ ب راننده خسارت میده..اما اگر دویا سه بار تکرار بشه مسدودتون میکنه..این خانوم هم از روی عمد اینکارو نکرده

چرا باید بدم

وا

این اسمش مفت خوریه

اون بیچاره بلاخره از وقت و بنزینش گذشته

ب اون چ ک کار شما لغو شده

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

وااین اسمش مفت خوریهاون بیچاره بلاخره از وقت و بنزینش گذشتهب اون چ ک کار شما لغو شده

من که بسته ایی تحویلش ندادم بعدم تو داه رسیدن به من بود لغو زدم پنج دقیقه مونده بود خود اسنپ خسارت هم میده برای چی من ۴۵ تومن پول الکی بدم

وااین اسمش مفت خوریهاون بیچاره بلاخره از وقت و بنزینش گذشتهب اون چ ک کار شما لغو شده

کلیک رو هنوز از اسی تحویل نگرفته که ببره به برادر اسی بده

مثلاً الان من اسنپ گرفتم بعد دو سه دقیقه پشیمون شدم لغو زدم

راننده میگه پول بنزینم رو بده

اینجوری شده

🌱🐢

من که بسته ایی تحویلش ندادم بعدم تو داه رسیدن به من بود لغو زدم پنج دقیقه مونده بود خود اسنپ خسارت ه ...

لغو رو همون اول میزنن تا قبل از اینکه راه بیفته ن بیچاره این همه راه اومده

ناحله الجسم ینی نحیف ودلشکسته میری♥        جوونی اما مادر پیری،بهونه ی سفر میگیری♥                باکیه العین ینی بارون غصه ها میباره♥                          چشای مادر ما تاره دیگه علی شده بیچاره♥                  منحده الرکن ینی توان برات نمونده بانو♥                     کی قلبتو سوزونده بانو کی بالتو شکونده بانو♥            معصبه الراس ینی بستی سری رو ک پردرده♥                رنگ رخ تو مادر زرده تو کوچه کی جسارت کرده♥                                                            جوری لگد خوردی ک نمیتونی بلند شی از جات♥            جای غلافه رو با زوهات داری میری کنار بابات♥ هیچکسی ای وای من نگفت تو کوچه ب اون کافر ♥ نزن زن رو جلوی شوهر بمیره زینبت ای مادر♥ وای مادرم

لغو رو همون اول میزنن تا قبل از اینکه راه بیفته ن بیچاره این همه راه اومده

اسنپ جبران خسارت میکنه بعدم من نمیدونستم داداشم کلید داره همونجا که گفت لغو زدم

کلیک رو هنوز از اسی تحویل نگرفته که ببره به برادر اسی بدهمثلاً الان من اسنپ گرفتم بعد دو سه دقیقه پش ...

میدونم

لغو رو همون موقع میزنن تا قبل از اینکه راننده راه بیفته

ن اینکه بیچاره کلی راه اومده 

این دیگه مردم آزاریه