2777
2789
عنوان

می‌خوام دماغمو عمل کنم ولی هیچکس بهم امیدواری نمیده

| مشاهده متن کامل بحث + 100 بازدید | 26 پست
عکس بذار

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عکس بذار

بیا

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
عقابی سرپایین قوز دار نمیتونم دیگه من تصمیمو گرفتم

برو عمل کن

نیازی به حمایت هیچ کسی نداری 

قبل از عملت چند مدل غذا بپز بذار فریزر  پیاز داغ حاضر کن

یه قابلمه سوپم بپز  برای خودت مواد پروتیینی مثل سینه مرغ هم بخر آماده داشته باش 

فقط یه هفته همسرت همراهی کن حله دیگه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
مراقبت نمیخوادخیتلت راحت

می‌دونم من از خانوادم ناراحتم اونا می‌دونن من هزینشم دادم اما ذره ای حس امیدواری بهم نمیدن همش نکن نکن منکه تصمیمو گرفتم

حالا مثلا بعضیا خیلی دماغاشون بزرگه و غوز شدید دارن وانحراف دارن برن ولی دماغ متناسب باصورت چه عیبی ...

خب متاسفانه بعضیا زیادی غرق این عملا شدن ، دوست خودم یه دماغ کوچیک و صاف و واقعا بی نقص داشت ، الکی رفت عمل کرد و واقعا احساس میکردم بیهوده ترین کار عمرشو کرد

برو عمل کننیازی به حمایت هیچ کسی نداری قبل از عملت چند مدل غذا بپز بذار فریزر پیاز داغ حاضر کنیه قا ...

اینکارارو خودم میکنم ناراحتی من از خانواده که هیچوقت منو از نظر عاطفی روحی روانی ساپورت نکردن جوری حرف میزنن و رفتار میکنند انگار می‌خوام برم پرداز سینه یا باس.ن کنم وابا

بنظرمن که یکی توفامیلمون دماغش این شکلی بود بخدا قسم الهه ی زیبایی بود بعدعمل انقدر زشت شده همه میگن ...

عزیزم من گفتم تصمیمو گرفتم نوبت عمل هم زدم پولمم دادم صرفا بخاطر دردل اومدم اینجا ک انگار اشتباه کردم