2777
2789

من دماغم خیلی زشته واقعا نمیتونم دیگه تحملش کنم بعد یه دستبند دارم اگر بفروشمش میتونم هزینشو بدم بقیشو شوهرم میده کمترشو

بعد یا انگشترمو بفروشم هروی پس انداز دارم هم بزارم روش شوهرمم پول بیشتری بده ( شوهرم نداره واقعا الان) 

من نظرم ب اولی هست مادرم میگه خلیفه اگر دستبندتو فروختی دیگه گیرت نمیاد راستم میگه چکار کنم 

اینم بگم نوبت عملو زدم چک هم دادم

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻

انگشتر

یه سری خاطرات هست که آدم خجالت میکشه حتی تو خلوت خودش مرورشون کنه چون از خودش خجالت میکشه. از حماقت زیاد، از خریتِ بی‌انتها، از اهمیت دادن به آدمای لاابالی...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دیگه کاراتوکردی که از غافله دماغ عملیا عقب نمونی حالا دیگه همه دماغا زشت شدن حیف طلا وپول .عمل دماغ ...

ممنون از راهکارتون 

اما مسئله من چیز دیگریست من محکوم به تحمل رنجی شدم که حقم نبود... .خدای مهربونم خودت میدونی چی می‌خوام ازت خودت برام درستش کن که مهربونم خدای من..دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم❤🌻
اگه از نظر مالی زیاد تو فشار نمیرین که انگشتر بفروش

میریم اگر بشوعرم بگم جنگ بپا می‌کنه چون نداره

هر چی دلت میگه💚پیش پیش مبارکه

مرسییی

من النگومو فروختم سه سال پیش واس عملچند ماه بعد پول دستم اومد همونو خریدمدستبدتو بفروش انشالله میخری ...

من نمیتونم الان بخرم می‌ره برا چندسال بعد

بدت نیاد ولی اخه طلا براعمل که چی بشه اونم تواین وضع اقتصادی بازم من که نمیتونم جلوتوبگیرم هرجور خود ...

طلارو واسه چی میخرن؟

درواقع پس اندازه واسه روزی که لازم داری

وگرنه تا آرنج تو دستت النگو باشه ولی به خواسته دلت

نرسی چه ارزشی داره؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم وکیل آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️
طلارو واسه چی میخرن؟درواقع پس اندازه واسه روزی که لازم داریوگرنه تا آرنج تو دستت النگو باشه ولی به خ ...

دقیقا 

2810