2777
2789

@آیدا_دخترک_بهار    

عزیزم تاپیک تو خواستم گزارش بزنم قبلش خوندم ببین اون شماره به شوهرت زنگ زده صد در صد چیزی بینشون هست شوهرت هم واسه اینکه به اون یارو بتونه بفهمونه پیش توئه راجب رییس شرکت و اینا حرف زده خیلی خیلی حواست و جمع کن و از امروز ریز شو رو کارای همسرت ولی اصلا نزار بفهمه تو فهمیدی وگرنه زرنگ تر میشه مدرک نمیده دستت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@آیدا_دخترک_بهار عزیزم تاپیک تو خواستم گزارش بزنم قبلش خوندم ببین اون شماره به شوهرت زنگ زده صد در ...

خودمم همچین فکری کردم اون زنه داد می زد و این همش میگفت من به رئیس شرکت گفتم و فلان کردم اصلا حرف ها باهم نمیخوند😭😭😭😔

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید عزیزان.
خودمم همچین فکری کردم اون زنه داد می زد و این همش میگفت من به رئیس شرکت گفتم و فلان کردم اصلا حرف ها ...

دقیقا همون حدس خودت درسته متاسفانه ببین فقط خواهرانه بهت بگم اگر قصد طلاق نداری به این موضوع فکر نکن و پی شو نگیر اصلا چون فقط افسردگی و خودخوری داره برات این موضوع 

مشکل خوده من ، کارم خوابیدع درگیر کارای جهیزیه و حلقه خدا میدونه چقد استرس و فشار رومه ولی به روی خودم نمیارم ، چون مستقلم نمیخام خانوادمم غصه بخورن حتی جلوی اونا یه جوری دارم رفتار میکنم انگار چیزی نیست .. و قسطایی که باید پرداخت بشه ، از ته قلبم درکتون کردم دختر :)💔 ولی بازم میدونم خدا بزرگه همچی قراره درست شه هم واسه من هم واسه شما

کاربری دست دو نفره 🦦😐

بیخیال شو فکر کن واقعا همکارش بوده گاهی واسه حال خودتم شده باید بزنی خودتو نشنیدن و ندیدن

اگه مطمئن باشم و ثابت کنم کاسه ای زیر نیم کاسس میرم تا طلاق حتی اگه خانواده پشتم نباشن. از دیشب رو هوام اصلا😔

یه دهه هشتادی🤗درخواست دوستی ندید عزیزان.