2777
2789
عنوان

پریود نمیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1002 بازدید | 97 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چجیزی از ظاهرم حدس زدی؟ اره من زیاد حواسم به خودم نیست و همش دنبال خوبی بخ دیگرانم

من یه چیز بگم؟ محافظت از خود گاهی فقط به دفاع شخصی و اینها ختم نمیشه. طرز حرف زدن و ظاهر هم جزوی از اونهاست. من نمیدونم خط قرمزای زندگیت چیه ولی توی خط قرمزات یه چیزیو مشخص نکردی که طرف به خودش اجازه داده تو ذهنش چنین تصویریو از تو بچینه که تو در مورد داشتن رابطه باهاش موافقی 

من یه چیز بگم؟ محافظت از خود گاهی فقط به دفاع شخصی و اینها ختم نمیشه. طرز حرف زدن و ظاهر هم جزوی از ...

میدونی من فکر نمیکردم همچین آدمی باشه و خب چون خیلی دوسش داشتم بهش خیلی اعتماد هم داشتم 

میدونی من فکر نمیکردم همچین آدمی باشه و خب چون خیلی دوسش داشتم بهش خیلی اعتماد هم داشتم

یکی از اخلاقای خوبم اینه که به کسی وابسته نمیشم اما وقتی میبینم هم سن و سالام از این وابسته شدنه آسیب میبینن همیشه با خودم میگم ای کاش این خلق و خو رو اونام داشتن یا حد اقل با خودشون اینو تمرین میکردن

من این همهپسال دانشگاه میرم و میام. میدونی که دانشگاه پر پسر بی جنبش یه بار نشده یکیشون بهم تو بگه چه برسه به این که بخواد بهم پیشنهاد دوستی بده. نه بخاطر اینکه آدم حسابی بینشون نباشه ها آدم حسابیم داشتن ولی من با رفتارم بهشون ن نشون دادم هیچ میلی ندارم. حالا به نظرم فرقی نمیکنه چه کسی که حین رابطس چه کسی که هیچ رابطه ای نداره باید حتما خط و نشوناییو براش بکشه. یه سری چیزارو مرز بندی کنه. میگی بهش اعتماد داشتی آخه چجوری کسیو که نمیشناسی بهش اعتماد میکنی؟ من هنوز برادر خودمو درست نمیشناسم. ببین حتی اگرم میخوای با کسی رابطه ی دوستی داشته باشی قبلش با یه مشاور حرف بزن که یه قائده ی حساب شده ای بهت بده. روی اصولش برو نه از راه دل