2777
2789

سلام خواهش میکنم کمکم کنید چکارکردبد خوب شدید خسته شدم بدترین درد دنیا استرس وافسردگیه برای هرچیز مزخرفی استرس میگیرم دلم برای بچم و همسرم میسوزه همش ناراحتم خونم نامرتبه حوصله ندارم صبح تا 12خوابم دلم گریه میخواد 9سال دارو خوردم بعد قطع کردن مثل قبل شدم حالم بده توروخدا. روانشناس خوب تو تهران میشناسید معرفی کنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم ارتباطات رو با خدا زیاد کن ورزش‌ورزش ..

به‌روز بلند شو غذای خوب درست کن باهاشون بخند و جوک‌ بگو میبینی حالت چقدر خوب میشه اوناهم ناراحت میشن این اوضاع رو میبینن رو بچه خیلی تاثیر می‌زاره..‌ببرش پارک لباس شاد بپوش.. بازی های مختلف انجام بده 

اره خوب شدم به حدی رسیده بودم که فکرمیکردم اصلا خوب نمیشم .اولین ومهم ترینش به خداتوکل کن. خدارو ببین.بدون این دنیا الکیه تموم میشه،نمازبخون،دعا بخون،سعی کن بری بیرون ازخونه،سپاس گزاری کن بابت داشته هات،و هیچکس جزخودت نمی تونه کمکت کنه.اگه تونستی کتاب،کتابخونه ی نیمه شب هم بخون

عزیزم ارتباطات رو با خدا زیاد کن ورزش‌ورزش ..به‌روز بلند شو غذای خوب درست کن باهاشون بخند و جوک‌ بگو ...

بچم 10سالشه نمیتونم دست خودم نیست😭😭😭رو اونم تاثیر گذاشتم خدامنو بکشه بلکه اینا راحت زندگی کنن

بهتربودم

کاش قطع نمیکردی ....باز زیر نظر دکتر بخور......مگه چندبار به دنیا میایم اینجور ی بگذره....خودم اصطراب دارم دکتر دوره درمانمو کامل کرد خوب شدم....بعد مدتی باز اصطراب داشت میومد سراغم خودم شروع کردم خوردن 

کلی پول طب سنتی دادم و خوردم فایده نداشت میترسم شیشه یا مواد مخدر باشه

نه ظاهرا همش‌غلات‌هست

خیلیا جواب‌گرفتن‌ازش

عجیب‌جواب میده

من‌از کانال‌ایتا سفارش دادم‌ازمشهد برام‌فرستادن

اره خوب شدم به حدی رسیده بودم که فکرمیکردم اصلا خوب نمیشم .اولین ومهم ترینش به خداتوکل کن. خدارو ببی ...

میشه درخواست دوستیمو قبول کنی خیلی احتیاج به راهنمایی دارم😭😭

کاش قطع نمیکردی ....باز زیر نظر دکتر بخور......مگه چندبار به دنیا میایم اینجور ی بگذره....خودم اصطرا ...

مثلاً میخواستم برای بارداری دوم اقدام کنم اینجوری شدم بیخیال شدم

2810