2777
2789
عنوان

حرف زنهایی که همش خون گریه میکنن رو باور نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 357 بازدید | 30 پست

اون مورد دوم همسایه منه همیشه میگه لباس بچهات نمیخوای بده بچهام ولی طلاهاش یه کیلوه روز به روزم اضافه میشه منم یبار لباس دادم بهش بعد احساس خر بودن کردم دیگه میبرم میزارم کنار سطل ولی به اون نمیدم

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...
جاری من این اخلاق رو داره....همش میبینه ادمو پول نداریم قسط داریم....متنفرم ازش

دقیقا آدم حس تنفر نسبت بهشون پیدا می‌کنه جوری میگن انگار می‌خواییم بدزدیم ازشون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم دارم همچین آدمی در زندگیم و متاسفانه چون جزو کسانی هست که مجبورم باهاش ارتباط داشته باشم نمیشه رفت و امد نکنم اما کلا خیلی رو مخ هستن و انرژی منفی دلرن

از بس ناله و غر  دارن و ناراضی بودن از زمین و زمان 

والا ون یه بار به مامانم گفتم پونصد توکارتمونه میخواست بترکه از حسودی میگفت وای توهرچیم پول داری یه ریال به ما نمیدی بابامم که فهمید زنگ زد که پوله رو قرض بگیره یه مدتم از خریدام میگفتم یا میترکیدن اطرافیان یا کپیشومیخریدن یاهم وسیله هه نابود میشد .مجبورشدم فقط بنالم تا دست ازسرم بردارم هرچیم بخرم پنهون میکنم

خواهرشوهر من همش میگه ندارم به زور داریم میچرخیم بچه هاش و که گذاشته غیرانتفاعی 20 میلیون شایدم بیشتر هر سری هم یه چی میخره همش تو بازار میچرخه کلاس های مختلف هم خودش میره هم بچه هاش کلا از این آدما بدم میاد یه سری هم دولت یارانه یه میلیونی داد برای کرونا به اونا تعلق نگرفت من گفتم ما گرفتیم چنان گفت خوش بحالتون که من گفتم ما لازم نداریم شماره کارت بده برات واریز کنم 

آخه خیلی دق کردم امروز دیدمش میخواست طلا بگیره

حسودی نکن جااانم

یه بار یکی از دوستام گفت چرا همه پولدارا خسیسن 

دوست پولدارم گفت

خندید و گفد خب اگه خسیس نبودن که پولدار نمیشدن🤣🤣

ول کن زندگیه خودتو بچسب

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

بعدم اگه کسی رو میبینید چیزی مثل طلا وخونه وغیره خریده تواین زمونه خون دل خورده از خیلی چیزاش گذشته الکی به دست نیاورده اگر ادمم خودش ووسایلشوبذاره به نمایش قطعا اطراقچفیان از حسودی میترکن ومیترکوننش.مجبورن هی بنالن

والا ون یه بار به مامانم گفتم پونصد توکارتمونه میخواست بترکه از حسودی میگفت وای توهرچیم پول داری یه ...

آخ آخ راست میگی والا

بعضی از نزدیکان ادمم حتی نمیتونن تحمل کنن پیشرفت آدمو

آخ آخ راست میگی والابعضی از نزدیکان ادمم حتی نمیتونن تحمل کنن پیشرفت آدمو

اره اگه فهمیدن چیزی به بدبختی وخون جیگر خریدی هی حسادت میکنن وپشت سر حرص میخورن وچشم زخم میزنن براهمین فقط باید از قسطات و بدبختیات بگی که بفهمن دوتیکه طلا وفلان چیز از کجا خریدی

والا ون یه بار به مامانم گفتم پونصد توکارتمونه میخواست بترکه از حسودی میگفت وای توهرچیم پول داری یه ...

آخه این همش میناله تا از ما بکنه ،؟من میگم یه پارچه ببین یه پارچه میبینه تو وسایلات اونقدر فاز نداشتن برمیدارن دلت بسوزه بدی بهش 

ولی طلاهاش به موقع میخوره مسافرتش به موقع می‌ره 

2810