2777
2789

بعضی ها عادت دارن یه گدا بازی 

به اینکه همیشه بنالند به اینکه بگن نداریم نداریم 

از کجا بیارم 

وای اینقدر مشکل دارم 

خدا شاهده همونا بهتر و بیشتر از بقیه کیف میکنن  بچه که بودم یه زن عمو داشتم هر وقتی میرفتی خونشون یادش میفتاد در مورد بدهی هاش و گرونی و قسط و وام و خرج حرف بزنه فقط برای اینکه اون شام که خونشونیم  یه نون پنیری چیزی بده خوردمون و ما گلایه نکنیم  بعدش برای خودش زندگی به هم زد شد بالا نشین از بس عین گداها زندگی کرد و جمع کرد  

یکی رو میشناسم خدا شاهده زنگ نمیزنه بهت تا تو زنگ بزنی هر بار که زنگ میزنی دو ساعت حرف میزنه بعدم میگه من شارژ ندارم زنگ بزنم 

میاد خونت همش ترو خدا اینو بده به من اونو بده به من 

روز به روز هم داره به طلاهاش اضافه میشه کثافت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جرعت لباس خریدن ندارم از دست چند نفر

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم

این کارا رو نکنن ک پولدار نمیشن.

بعدم خو بعضیا تا خرتناق میرن زیر قرض و طلا ملا جمع میکنن ک بعد ها مثلا باهاش خونه بخرن.و خرج مهمون و اینا نمیتونن بکنن با وجود قسط هایی ک دارن . ببخشید دیگه خخخ

مشکلات زیاد شده همه دروغ نمیگن

ولی بعضی ها همینن

میخوان کسی خونشون نره و خرج نکنن

پول قرض ندن به کسی از بس تنگ نظرن

چادرت را بتکان روزی ما را بفرست/ای که روزی دوعالم همه از چادر توست 🙏ای وای مادرم🖤😭

2810