بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من نمیتونم مثل جانا تهدید کنم حقوقی نیستمولی حقیقی تف میکنم و چنگ میزنم و فیفففف میکنم
😂😂 یا صاحب صبر، دارک شد ک 🤣🤣
شما از جآنا جانِ حقوق دان هم خطرناک تری ک 🤣
تف آخه😁😁
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بزودی به لطف خدا اینجا تیکر نصب میشه😍 دیدین شد😍😍به لطف خدا منم به خواستم رسیدم❤️🤲🏻خدایا شکرررررت. شد،شد...نشد نشد نداریم باید بِشُدونیمش 😆 باید کسایی که بهت آسیب میزنن و حال دلتو بد میکنن از زندگیت حذف کنی،تو میتونی فقط کافیه که بخوای 🖤 کاربریم با همین اسم ترکید😐عضویت↢ (۱۴۰۰٫۹٫۲) خدا جونم من همه چیو به خودت سپردم تو که برای من بد نمیخوای❤️🩹
پس برو اونور وکیلی نشیاونروز یکی بهم اینجا گفت فکر کردی من گاوم تو اگه وکیل بودی اینجا پلاس نبودی وق ...
چشم چشم😁
وااای😂😂 خوشتیپ، بابا وکیل، با پرستیژ🤠😎 مجرم بشم وکیلم میشی؟
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫