2777
2789
عنوان

میخوام بدون اینکه شوهرم بفهمه لوله هامو ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4380 بازدید | 216 پست
ن بابا عاشقه دختره دیشب گفت یه دکتر خوب پیداکنیم تا سال دیگه زیرنظر باشیم دختربیاریم فاصله سنیشم با ...

حالا من دوتا دختر دارم شوهرم پسر میخواست..گفتم حرفشم بزنی منو باید تو دادگاه ببینی

تهعد گرفتن بچه دار نشین؟😳زنگ میزنن برین ای وی اف؟؟کیا؟

تعهد برای اینکه مینور هستیم 

که یا بچه دار نشیم یا بیمه و درمان و عواقبش با خودمونه

و از خانه بهداشت زنگ میزنن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا لوله بستن مگه الکیه ا یو دی بذار مگه الکیه

میخوام صددرصد مطمئن بشم آخه حامله نشم

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

گیرداده تا سال دیگه تحت نظرباشیم یکی دیگه بیاریم ولی نمیخوام واقعا

قرصی چیری بخور 

عزیزم دحتر فامیل ما تازه بارداری براش ضرر داشت 

بچه چهارم بود 

سنش چون سی و خورده ای بود 

دکتر قبول نکرد

بدون رضایت همسر نمیشه

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

حتا اگر هم دکتر زنان همچین کاری بکنه که بعید میدونم کار شما از لحاظ اخلاقی و شرعی درست نیست تا همسرت ازین مسئله اطلاع نداشته باشه این کار و بکنی

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مرسی گلم. دستگاه ک گذاشتین خودت هم احساسش میکنی؟ حس ناخوشایند نداره؟

طوری طراحی شده و ساخته شده که هیچ حس نکنی . اصلا این احساس وجود نداره که یه چیز خارجی توی بدن آدمه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

@niniyar_5 کاربر اوپرا ریپ زدن ایجاد دعوا شدن ایشونم ب دفاع از ایشون فضای تاپیک خراب کردن لطفا پیگی ...

در حقیقت من به ایشون گفتم با شما بحث نکنن

شما منو ریپلای کردید و حاشیه ساختید 

البته از اول تاپیک پیداست قصدتون چیه

حالا اون موقع که میگفتن ایران قبول کرده که جمعیت کم بشه زنایی که سزارین میکردن لوله هاشون رو سر خود میبستن یا عقیم میکردن. خودشونم هیچ وقت نفهمیدن یا زنایی که تحت پوشش بود خانوادشون میگفتن اگه کوپن میخوای و کمک باید لوله هات رو ببندی. برا زمان بعد از جنگه که رو پفک هم مینوشتن فرزند کمتر زندگی بهتر... 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست

ببین لوله هاتو ببندی 

خودت شاید پشیمون نشی

اما شوهرت اگه بفهمه ممکنه کلا همه چی عوض بشه  شاید برای شوهرت مسئله ی مهمی باشه 

بعد لوله هاتو ببندی چیزیه که ثابته یعنی نمیشه برش گردوند اون موقع ممکنه شوهرت نتونه ببخشتت و .....

اسمم مال قدیمه به خاطرش تعلیق شدم  کاش میشد عوضش کرد😐😭
پزشک شما اگر یکسری شرایط خاص رو نداشته باشی اینکارو برات انجام نمیدهبعدشم، گیریم دکترم انجام بدهشما ...

این جنبه خیلی مهمی بود که هیچ کس دقت نکرد 

2810