2777
2789
عنوان

میخوام بدون اینکه شوهرم بفهمه لوله هامو ببندم

| مشاهده متن کامل بحث + 4758 بازدید | 216 پست
انقدر هم ساده نیستوازکتومی رو میشه توی مطب کرد ولی توبکتومی چون جراحی هست ثبت میشهو پروانه طبابت پزش ...

اگه بخوام تو مطبم انجام بدم یعنی انقد سخت میگیرن؟

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر هم ساده نیستوازکتومی رو میشه توی مطب کرد ولی توبکتومی چون جراحی هست ثبت میشهو پروانه طبابت پزش ...

ببخشید چرا برای ازدواج ازتون تعهد گرفتن که بچه دار نشید؟!

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
ن بابا عاشقه دختره دیشب گفت یه دکتر خوب پیداکنیم تا سال دیگه زیرنظر باشیم دختربیاریم فاصله سنیشم با ...

بذار بچه به دنیا بیاد 

زیر بار مخارجش کمر خم کنه بچه دار شدن یادش میره

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨
فکر کردم دومیشه حداقل. بعدا پشیمون بشی چیکار میخوای کنی؟ اگه تازه سنت بالا هم نباشه که کلی ضرر داره ...

نه پشیمون که مطمئنم نمیشم فقط میترسم شوهرم بفهمه

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

یه دونه دارم هنوز به دنیا نیومده ولی شوهرم گیرداده چون دختر خیلیی دوس داره سال دیگه یه دختر بیاریم و ...

آیودی بذار

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...
وکیل تخمدان🤣🤣🤣 خب حق دارن عزیزم این همه پول و امکانات نریختن ب پامون ک جمعیت کشور رو ب پیری بره

😐😐🤨🤨 شوخیه دیگه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نمیدونم چرا ناراحتین ازین وضع ولی بازم دنبال مردایین برا ازدواج!!

متاهلم و دنبال ازدواج نیستم

دو تا هم بچه دارم

ولی ربط این چیزی که شما گفتید رو با حرف اون خانوم نمی‌فهمم

نه هیچ مشکلی ندارم .من چندین سال پیش گذاشتم جنسا همه خوب بودن . الان میگن احتمال حاملگی داره .

مرسی عزیزم. ی سوال دیگه اگه سختت نیس جواب به اذیت  نیستی ؟احساس بدی نداره؟

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
2810