2777
2789
عنوان

کسی هست علوم پزشکی خونده باشه و پشیمون باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 18 پست
فکرش هستم ولی مورد خوب ندیدم هر پسری رو دیدم یه ایرادی داشته که نمیشه نادیده گرفت و گذشت کرد با اینک ...

خیلی مشروب بده دست بزن دارن 

منم یه نفر خیلی دوست دارم میخوام برم طلسم بگیرم ایتقدر دوستش دارم 😭 بدی من این شده اون یه نفر چشممو گرفته 💔 

من 30 سالمه مجرد دارم دیوونه میشم 

گل خندان از الان مرتب برای خودت استغفار وچله آیت الله حق شناس و... بخون تا ازدواج خوبی قسمتت بشه 

فقط خدا میتونه کمکمون کنه 

زیر 30 خودتو عروس کن 

تو سن 30 سالگی از همه طرف فشار رو آدم میاد 

هله لوتا . جفتشون خوشبخت بشن😍 عزیزم اختلال شخصیته و درمان ناپذیره مثل پارانویید که یه بیماریه ولی ...

چه جالب نمیدونستم 

عزیزم اگه خو‌دت راضی و خوشحال هستی و مشکلی نداری خیلی خوبه 

انشالله همیشه همینطور باشی 

ممنونم که جواب دادی 

🙏🏻😘🌺

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی مشروب بده دست بزن دارن منم یه نفر خیلی دوست دارم میخوام برم طلسم بگیرم ایتقدر دوستش دارم 😭 بدی ...

اره خیلی بدن 

سراغ دعا و طلسم و اینا نرو اخر و عاقبت نداره چیزی رو زوری از خدا خواستن همیشه از خدا بخواه یه فرد مناسب رو سر راهت قرار بده که به خیر و صلاحت باشه 

من قبلا از همکلاسیم تو دانشگاه خوشم میومد طوری که گریه میکردم و دعا میکردم فقط اون بعدا فهمیدم اقا چه پسر مزخرفیه همون سیگاری و دخترباز و دروغگو و اتفاقا خدا کمکم کرد که فهمیدم 

الانم فقط دعا میکنم خدا یه پسر خوب بهم بده همین 

صبور باش و ناامید نشو و به خدا توکل کن درست میشه 

چه جالب نمیدونستم عزیزم اگه خو‌دت راضی و خوشحال هستی و مشکلی نداری خیلی خوبه انشالله همیشه همینطور ب ...

مرسی قشنگم😍🫂❤

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه