2777
2789
عنوان

قرص فماتی یا لتروزول

47 بازدید | 9 پست

سلام دوستان کسی با این قرص حامله شده 

Pco هستم 

دیروز پری شدم از فردا مصرفش رو به مدت 5 روز هر روز 3 تا شروع میکنم 

قرار برا روز 9تا 12 پری برم سونو برا فولیکول هام ببینم دارم سایزشون چطور

یعنی حامله میشمم

عزبزم من خوردم ی دوره منمpco

نمیخوام بترسونمت ولی منی که کیس نداشتم کیست زدم گنده و بزرگ که بسختی و مشقت درمونش کردم 

حاملم نشدم ونیستم 💔💔💔

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این قرصا رو که ما نباید بگیم دخترباید پزشک بگهاینا هورمونیه خطرناکهاول باید سونو بشی ببینن شماره فول ...

عزیزم دکتر برام نوشته میخواستم ببینم کسی مثل من بوده و الان بچه داشته باشه

عزیزم دکتر برام نوشته میخواستم ببینم کسی مثل من بوده و الان بچه داشته باشه

اهان خدارو شکر 

من راستش نشدم 

چندین دوره مصرف کردم

یک بار هم ای یو ای کردم نشدم

الان بار دوم ای یو ای کردم

همه چی دست خداست 

چی بگم

چطوریه

یه دونه پیاز از اون زردا چهار قاچ کن بنداز تو یک و نیم لیوان آب بذار ۶-۷ دقیقه بجوشه وقتی ولرم شد بخورش

دو بار در روز این کارو کن یک بار قبل از صبحانه یک بار قبل از شام

از روز پنج پریود تا ۱۴ روز بعدش(مجموعا ۱۵ روز)

سه ماه متوالی این کارو انجام بده اگه pco خفیف باشی میشه گف خوب میشی

اگر pco شدیدی تا ۶ ماه انجامش بده

دیگه هم نیاز به قرص و دارو نیس

این یه درمان غیرشیمیاییه

عالی اثر میکنه

بعد از اتمام دوره پیاز درمانیت و خوب شدنت هر وقت دیدی یکم داری دچار مشکل میشه و علائم pco برمیگرده باز همین دستورو انجام بده خلاص میشی