2777
2789
عنوان

لباس خواستگاری جلسه اول عکس پست اول

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 50 پست
خواستگارم گفت چون جلسه اوله و اشناییه دامن نپوش

وا مینی ژوپ که نیس یه دامن بلنده که البته اگر تا نصفه زیر زانو باشه شیکه نه بلتدتر 

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پس دوتا سمت شالو بنداز پشتتکه نمای لباسو نپوشونه

اره همیمجوری میخوام بزارم

شلوار چ شلواری بگیرم براش؟

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

وا مینی ژوپ که نیس یه دامن بلنده که البته اگر تا نصفه زیر زانو باشه شیکه نه بلتدتر

عزیز دارم میگم جلسه اول هستش و آشنایی 😐💔

لایک نکنید • حرف زدن هر کس نشونه شخصیتشه • درخواست دوستی قبول نمیکنم • برای حاجت رواییم صلوات بفرستید مرسی 🤍🫧🌱

میخوای بدون دامن باشه?اگه بدون دامن میخوای یه شلوار مازراتی دم پا خوب باشه فک کنم

جلسه اول زشت نیست شومیز دامن؟

عزیز دارم میگم جلسه اول هستش و آشنایی 😐💔

فرهنگها متفاوته عزیزم

توی خانواده ی ما جلسه ی اول و آخر نداره. از اول تا آخر راحت و شیک میپوشیم و  فقط دامن اگر یک وجب  بالاتر از زانو باشه یا نیم تنه و دکلته نمیپوشیم توی جلسات رسمی

شاید جوراب نمیپوشه

خوب نپوشه. به استارتر هم گفتم فرهنگها متفاوته. برای خانواده ی ما نرماله. شاید خانواده ی دیگه حتی مانتو شلوارم بد بدونن و چادر بپوشن

2810