2777
2789
عنوان

کساییکه جدا شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 30 پست
بخدا شرایط ما بدتره 😔 اخه حداقل شما سرگرم بچتون هستید ی انگیزه برا زندگی دارید ولی ما چی کلا طلاق و ...

عزیزم کدوم شهری ؟ 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوشبحالت بازم خوبه دوباره وارد زندگی شدی ایشالا خوشبخت شی اگ همینجوری موندم چکار کنم 😔😔 تو چنسالته

الان ۳۶ سالمه ..ولی خوب من اهل رفیق واینام نبودما فک نکنی دوست ورفیق زیاد داشتم ..اصلا ،ولی از زندگی قبلم آرامشم بیشتر بود ..واسه خودم زندگی میکردم حتی خونه خواهرامم نمیرفتم چون اونام کلا دوست نداشتن 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
الان ۳۶ سالمه ..ولی خوب من اهل رفیق واینام نبودما فک نکنی دوست ورفیق زیاد داشتم ..اصلا ،ولی از زندگی ...

بخدا منم تو دوران مجردی هم دوستی نداشتم اهل این چیزا نبودم و نیستم 

بخدا منم خونه هیچکس نمیرم حتی خونه خاهر برادرام بقول تو 😔

من اصلا زیاد بیرون نمیرم مگ برا خرید واجبی اونم حتمن با خانوادم میرم هیچوقت تنها بیرون نرفتم با  مامانم داداشم یا خاهرام میرم 

بخدا منم تو دوران مجردی هم دوستی نداشتم اهل این چیزا نبودم و نیستم بخدا منم خونه هیچکس نمیرم حتی خون ...

سر کار نمیری مگه؟ ..من مهد کودک مربی بودم ..دیگه سرم گرم کار  بود ساعتای ۳ که میرفتم خونه ..تا کارامو بکنم شب شده بود خسته کوفته میگرفتم میخوابیدم از اونورم ساعت ۶و نیم بیدار میشدم ..باید خودت ومشغول کنی تا زمان برات بگذره تا احساس تنهایی نکنی

سر کار نمیری مگه؟ ..من مهد کودک مربی بودم ..دیگه سرم گرم کار بود ساعتای ۳ که میرفتم خونه ..تا کارام ...

افرین خیلی کار خوبی کردی 

من امسال دانشگاه ثبت نام کردم برا همین معلمی خانوادم خیلی تحقیرم میکنن میگن باید بشینی پشت کنکور پیراپزشکی قبول شی حالا موندم لیسانسمو بگیرم یا بشینم ۳ سال پشت کنکور چون ۳ سال زمان میبره باید معدل ۳ سال رو ترمیم کنم 

افرین خیلی کار خوبی کردی من امسال دانشگاه ثبت نام کردم برا همین معلمی خانوادم خیلی تحقیرم میکنن میگن ...

عزیزم هرچیزی که دلت میگه رو انجام بده،چیزی که خودت میدونی بهتره نه بقیه  ‌‌...خودت از لحاظ عقلی بهترین تصمیم و برای خودت میگیری ..مطمئن باش ❤💋

2810