2777
2789
عنوان

کسایی که عروس هلندی دارن میان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 91 بازدید | 27 پست

روزای اول اصلا نگریش تو دستت 

یکم ارزن بریزکف دستت و آروم آروم بهش نزدیک شو واز تو قفس بگیر جلوش تا بخوره 

زیاد بیرونش نیار، تا یه هفته بزار تو قفس بمونه و به خونه و شما عادت کنه 

در هفته سه یا چهار تا تخمه بهش بده 

سیب درختی هویج رنده کرده ،سفیده تخم مرغ بهش بده 

اگر تونستی وقتایی که آفتاب هست تو حیاط با قفس ببرش بزار تو آفتاب یه پنج دقیقه 

جوانه گندم خیلی دوست داره و براش مقوی هست 

در هفته دوبار بهش بده 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
قفسش کوچیک نیست؟؟ من وسواس دارم به نظرت زندگیم به گند کشیده نمیشه؟؟

نه برا یدونه طوطی خوبه من چهار تا دارم😂

خلاصه که موجود زندس دیگه.مگه میشه کثیفی نداشته باشه؟

اگر تمیز کنی مرتب خونت کثیف نمیشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی برای قفسش از این پارچه ها که کش داره و میگیری دور قفس بگیر چون ارزن که میخوره میریزه بیرون از قفس 

من اوایل خیلی میترسیدم که نتونم مراقبش باشم اما نگهداری راحته 

فقط زیاد عادتش نده که بیرون از قفس باشه 

چون اینجوری هر بار که بزاریش تو قفس جیغ میزنه تا بیاریش بیرون  عدس پخته شده خیلی دوست دارند و گردو و بادوم 

شبا برای ساعت نه دیگه بزار تو قفس  و یه چادر بکش روی قفسش 

الان که هوا سرد شده یه یک متر و نیم دورتر از بخاری بزار 

و یه گوشه از چادر رو بزن کنار تا نور بیوفته براش و نترسه 

خواب کافی داشته باشه صبح ها تا ساعت هشت و نه عادتش بده بخوابه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲
راستش از پاهاش هم میترسم

چرا ؟

به خاطر ناخون هاش ؟

کلا نمیدونم تو عمرم هیچ پرنده ای یا حیوونی دست نزدم

اگه کلا از پرنده ها خوشت نمیاد بهتره پسش بدی 

آخه این نوع پرنده خیلی توجه میخواد ،یکم دیگه که بگذره میخواد بیاد روی شونت بشینه و با گوش هات بازی کنه 

سرش رو میاره نزدیکت تا سرش رو نازی کنی 

یگم دیگه که بگذره شیرین کاری هاش شروع میشه 

الان ببین عروس من نشسته رو شونم 😍