ایفون20پرومکس مدیر استارتر عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 7004 عنوان خانوما خریدامو ببرم خونه ی خودم❓❓❓ 127 بازدید | 7 پست دیروز خواستم تو خونه خودم سوپ شیر درست کنم واسه مادرشوهرم اینا شوهرم گفت دیرمیشه ببر همونجا درست کن .اومدم دیدم شام دارن دیگه نشد درست کنم الان وسیله هاشو پس ببرم خونه ی خودم درست کنم باز با قابلمه ببرم خونشون زشته؟ امروز | 15:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 6167 اره زشته همونجا درستش کن ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان
73masiiiii عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 8981 دیگه همونجا درست کن بنظرم. هی ببری بیاری.. بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش
نیلوفرخانوووم۵ عضویت: 1401/12/17 تعداد پست: 12039 وا نبریا خیلی زشته اگر ببری .. مگه چقدره اخه .. اینا رو بزار یا همونجا خونشون بپز یا برو خونه خودت دوباره بگیر وسایل اگر تو خونت نداری و درست کن قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑
زندگیه_بابا عضویت: 1397/10/26 تعداد پست: 11037 ول کن دیگه مگه چی خریدی که ببری زشته خودش بخواد درست میکنه نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐