2777
2789

برا درمانش چیکار کردین 

منم خیلی تلاش کردم ولی نشد 

دارو هم خوردم فایده نداشت

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)
بله. چه دارویی خوردی چه دوزی؟من فلوکسامین خوردم خوب بود

اس سیتالوپرام و میرتازاپین

يه وقتايي يه آهنگ اونقدر حرف دلتو ميزنه که دوست داري بري يقه خواننده رو بگيري و بگي لعنتي تو اينارو از كجا ميدونی:)

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله. چه دارویی خوردی چه دوزی؟من فلوکسامین خوردم خوب بود

بعد مصرف داروبیخیال شدی؟ من همش حس میکنم سرم میخواد منفجر میشه از این فکرها 

اس سیتالوپرام و میرتازاپین

من اینارو نمیشناسم. فلوکسامینم یکی از اشناهام مشاوره گفت بخر بخور. تو این سایتم تحقیق کردم همه راضی بودن. 

مگه قرارنبودبزرگ شدیم پخته شیم! چراسوختیم!
بعد مصرف داروبیخیال شدی؟ من همش حس میکنم سرم میخواد منفجر میشه از این فکرها

اره خیلی ذهنم اروم شد میفهمم چی میگی. فلوکسامینو اگه خواستی امتحان کندالبته ببین مشکلی نداری باهاش تحقیق کن

فلوکستین خوردم خیلی هم عالی بود اثرگذاریش

من اینم خیلی دوس دارم ولی یبوست میشم. حیفمم میاد قطش کردم ولی از یبوست بیخیالش شدم

من اینارو نمیشناسم. فلوکسامینم یکی از اشناهام مشاوره گفت بخر بخور. تو این سایتم تحقیق کردم همه راضی ...

باعث تغییر وزن یا اشتها شده؟ یا عارضه ایی داشته براتون؟ 

شما هم مثل من هر دارویی میخوای مصرف کنی خیلی تحقیق می‌کنی راجبش؟ ب نظرت این رفتار نرماله اینقدر مطلب میخونم تا مطمئن میشم ازش

باعث تغییر وزن یا اشتها شده؟ یا عارضه ایی داشته براتون؟ شما هم مثل من هر دارویی میخوای مصرف کنی خیلی ...

من معروفم هرکاری بخوام انجام بدم انقد پرسوجو میکنم.  تاخیالم راحت شه. نه فلوکسامین مشکلی نداشت