2777
2789
عنوان

بابام فردا میخواد بره ثبت نام اسنپ 🥺 قلبم داره میترکه

| مشاهده متن کامل بحث + 1028 بازدید | 61 پست
من خاطرات خوبی ندارم کلا جند بار سوار اسنپ شدم که همیشه مزاحمت شد یبارم منو علنا داشت میدزدید وسط چر ...

وااای اولین باره از اسنپ بد میشنوم😨

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اوضاع اقتصادی خیلی بد شده من مدام استرس بی پولی دارم

پریودم و از جلوی مغازه رد شدم و دلم جیگر خواست گفتم بی خیال از این مهمتر زیاد هس ی لحظه دلم واس خودم سوخت جدیدا انقد ب خودم و بچه ها ن گفتم دیگه خسته شدم ب ی مرحله ای رسیدم دیگه دوس دارم از گشنگی بمیرم ولی خوردنی چیزی نخرم اخه انقد خرج های دیگه زیاد شده واس شکم چیزی نمیمونه درصورتی ک شوهرم صب تا آخر شب سرکار میره ولی همیشه بی پول و عصبی ایم

اشکال نداره عزیزم 

منم فامیلمون بنده خدا شوهر نداره فقط یک پسر توخونه داره دخترش هم ازدواج کرده چندین ساله همش با ماشین می‌ره اسنپ کار می‌کنه تازه ناراحتی قلبی هم داره سنش هم جوون نیست دیگه

یعنی میگم آدم مجبور باشه دیگه چاره ای نداره 

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
پریودم و از جلوی مغازه رد شدم و دلم جیگر خواست گفتم بی خیال از این مهمتر زیاد هس ی لحظه دلم واس خودم ...

دقیقا میفهمم چی میگی ،منم دوست ندارم به یچه ها استرس بدم ولی خودم عصبیم ،قبلا هم همین درامدو داشتیم ولی بهتر می رسوندیم الان چند ماهه خیلی گرونی شده

خجالت بکش اینجا دیگه موضوع با. سن خانمها نیست

چی میگی شما 

خیلی محترم نظرشو گفت 

چرا حرف چیز دیگه ایی رو وسط میکشی 

زشته بابااااا

اگر حرف بی ربط میزد حق داشتی 

این قدر مرد ستیز نباشید مگر اینکه حرکت بدی ببینید 

2810