2777
2789
عنوان

فامیلاتون یکی فوت میشه چهل روز خونه ی طرفین❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرم فوت شد تا ۷ روز همه خواهر برادرا پیش مادرم بودیم ،تا چهلم هم مدام سر میزدیم پنج شنبه ها همه با هم میرفتیم سر خاک

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

وااایی چقد سخت مادر بزرگ من فوت کرد روز سوم همه رفتن دنبال زندگیشون

باور کن تقصیری ندارن زندگی کار و بار داره

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
باور کن تقصیری ندارن زندگی کار و بار داره

اره دیگه همین خوبه از نظر من سه روزم زیاده

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
الان خواهرش و مادرش تنها زندگی میکنن؟؟

نه هممون برگشتیم سر خونه زندگیه خودمون

خواهرش هم بزرگتر از همسر منه بچه‌ی بزرگ داره

نوه‌اش مونده پیشش البته که مادرهمسرم خیلی روحیه‌اش رو خوب نگه داشت و خودش رو نباخت تنها هم راحت میمونه هیچ توقعی از ماها نداره خداروشکر ولی ما هم خونه‌مون رو عوض کردیم اوندیم نزدیکش هر سه تامون یه کوچه باهم فاصله داریم تند تند میریم سر میزنیم

اره دیگه همین خوبه از نظر من سه روزم زیاده

والا نمیشه مردم زندگیشون رو تعطیل کنن بمونن خونه متوفی

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
اره

چیشد آخر ؟حرفشو زد شوهرت.یلدمه برادرشوهرم داری درسته.ما عروسمون بعد سه ماه از فوت مادرم اومد ولی تا الان که شش ساله گذشته یبار نیومده یه سر به پدرم بزنه .یا غذایی بیاره .ما هم اصلا توقعی نداریم.برادرم آخر هفته ها پنج شنبه یه سه ساعت میاد سر میزنم می‌ره.منو خواهرم تمام کارای پدرمون رو میکنیم.از عروس نباید توقع داشت.الانم من پنج ماهه دورم بنده خدا خواهرم غذا و همه چی پدرم رو رسیدگی می‌کنه منم آخر هفته ها میرم.

مادرسوهرم که اصرار می‌کنه بریم بخاطر خودمون میگه شوهرمم میگه نه نباید تنهاشون بذاریم هرچند من روز ها ...

اگر حس میکنی به خاطر خودتون میگه برید

و ترجیح میده بمونید   بمون 

اگر خواهر شوهر کسی نیست پیشش باشه

بیشتر بمونید 

درسته کم کم باید عادت کنه ولی خوب کم گم نه یهو

اره

به نظرم اگه اذیت میشی نرو 

من پدرشوهرم فوت شد خانواده شوهرم چون پر جمعیت بودن دوست نداشتن عروس و داماد بیاد منم نمیرفتم ولی وقتی پدرم فوت شد چوم ۳ تا بچه بودیم مادرم دوست داشت همه دورش باشن حتی عروس و داماد بعد ۵ ماهم ک دید دیگه زندگی داداشم تحت شعاع قرار گرفته هممونو بیرون کرد 

اخه بعد ۴۰ دیگه زن داداشم نیومد یعنی هرازگاهی میومدا ولی بعدش میگفت خونتون خوابم نمیبره نوبتی میخوابیدیم 

برای همین داداشم نوبتش بود تنها میومد 

دیگه مامانم دیدی اینجوری زندگیش خراب میشه گفت برید من نمیترسم فقط روزا بیاید سر بزنید 

الان پدرشوهر ابجیم ۹ ماهه فوت شده مادرشوهرش دوتا بچه داره یکی رو کلا فرستاده دنبال زندگیش شوهر خواهرمو چسبیده یجورایی ک اجازه نمیده حتی خونه بره 

دیگه زندگیشون داره به جدایی ختم میشه تازه خواهرم حامله هم هست متاسفانه 

اگه مادرشوهرت انسان باشه باید خودش بفهمه نگه داشتن شما سخته و باعث ازبین رفتن زندگیتون میشه

نه هممون برگشتیم سر خونه زندگیه خودمونخواهرش هم بزرگتر از همسر منه بچه‌ی بزرگ دارهنوه‌اش مونده پیشش ...

همسرت پیشنهاد نداد تو یه ساختمون یا خونه زندگی کنید؟

من خیلی میترسم اینو بهم بگه

2810