2777
2789
عنوان

چطوری قطع ارتباط کنم توروخدااا

98 بازدید | 12 پست

من پشت کنکوریم.چن وقتی هست میرم کتابخونه.الان چن روزی هست افتادم تو چشم.چن نفری بودن که صرفا واسه وقت پر کنی میومدن کتابخونه.یه شب داشتم وسایلموجمع میکردم بیام خونه که یکی از دخترا بلند گفت فلانی(من)خیلی درس میخونه و امسال حتما قبول میشه .از فرداش همون دو سه نفرشون چسپیدن به من که مثلا منو ببینن انگیزه بگیرن.یعنی اب هم نمیتونم با ارامش بخورم.وقت استراحت و ناهارباهام میان..وسط درس خوراکی تعارف میکنن.سنگینی نگاهشون موقع درس خوندنم حس میکنم.انقد گفتن امروز فشارم افتاد اومدم خونه بخدا.چطوری باهاشون قطع ارتباط کنم؟نمیتونم نرم کتابخونه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه بخدا😵‍💫💔مثلا الان یکیش هی زنگ و پیااام که فشارن افتاد خوب شدی.اصلا نخواستم شمارمو بدم.بهم گفت ...

هرچند تا پیامی ک داد یه کلمه ای جواب بده وسط درس خوراکی تعارف کرد بگو من وسط درس چیزی نمیخورم تمرکزم بهم میخوره اومدن حرف زدن نگاهشون نکن تو کار خودتو کن اگه میتونی چند روز نرو بعد چند روز برو شاید بیخیالت شدن

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه😠😏😠 سایت ارث باباهاتون نیست هرکسی آزاده عقیدشو بیان کنه اگه ریپ کردی گزارش میخوری