2777
2789
عنوان

ازدواج فامیلی

| مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 53 پست
من تا وقتی که بمیرمم این ادم بشو نیس

هر آدمی یه لمی داره 

باید ببینی از چه جور شخصیتی خوشش میاد 

به اون شخصیت و رفتار نزدیک تر شو 

خود به خود به حرفت گوش میکنه

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها مشکلش همون مسائل ژنتیکی هست و اینکه خدای نکرده به مشکل بخورن رابطه فامیلی بهم میخوره طرفم همیشه میبینی(در صورت طلاق) 

والا دخالت اصلا ربطی به فامیل بودن نداره به فرهنگ اون خانواده برمیگرده

من دوست ندارم،چون تو فامیل ما اگر به هر دلیلی نسازن با هم تا اخر تو اکثر موارد همه چی گردن دختره میوفته،بعدم کلی اختلاف هست که اگه طرف غریبه باشه پیش نمیاد

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚

تنها مشکلش همون مسائل ژنتیکی هست و اینکه خدای نکرده به مشکل بخورن رابطه فامیلی بهم میخوره طرفم همیشه ...

بله دخالت و حسادت تو اکثر ازدواجا موجوده

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
هر آدمی یه لمی داره باید ببینی از چه جور شخصیتی خوشش میاد به اون شخصیت و رفتار نزدیک تر شو خود به خو ...

زن چادری میخاد ، که از خونه تنهایی بیرون نره ، بپزه بشوره بسابه، من نمیتونم اینجوری باشم ، یه مسائلی روهم نمیشه اینجا گفت ولی درکل پسرای الان اعتباری بهشون نیس قبل ازدواج با شرایطم موافق بود اما الان یه ادم دیگه شده

من دوست ندارم،چون تو فامیل ما اگر به هر دلیلی نسازن با هم تا اخر تو اکثر موارد همه چی گردن دختره میو ...

چه بد 

چرا حالا بیچاره دختره ؟!

برا امضات ، کتاب هنر رندانه ی به ... گرفتن رو خوندیش ؟

زن چادری میخاد ، که از خونه تنهایی بیرون نره ، بپزه بشوره بسابه، من نمیتونم اینجوری باشم ، یه مسائلی ...

ببین نباید یهو باهاش مخالفت کنی 

با آرامش و ذره ذره کار خودتو پیش ببر

مثلا اول کار اونی که اون میخواد شو اما کم کم که عصبانیتش رفع شد ذره ذره خود واقعیت باش 

چه بد چرا حالا بیچاره دختره ؟!برا امضات ، کتاب هنر رندانه ی به ... گرفتن رو خوندیش ؟

اره میگم که مگه در موارد خیلی حاد که اشنباه مرد فاحش و غیر قابل پوشش باشه،خجالت میکشم بخرمش😂😂تعریفشو خیلی شنیدم ولی

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍موثر ترین کتابی که خوندید اگه امضامو دیدید حتما بهم معرفی کنید با تشکر❤️پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه🥲خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚