2777
2789
عنوان

بازی با بچه ها

50 بازدید | 12 پست

دختر من از اول صبح که بیدار میشه میگه باهام بازی کن باهاش بازی میکنم اما خسته میشم نمیدونم چیکار کنم خودش تنهایی بازی کنه . 

دخترم سه سال و یکماه هست.

به زور غذا درست میکنم حتی موقع غذا خوردن هم میگه باهام بازی کن غذا نخور کلافه شدم

برنامه نی نی سایت برنامه کاربردی درهمه ی زمینه ها

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آدم حسابش نکنآدم دیوانه میشه، خصوصا اگه مثل من دست تنهای تنها باشییه تایمی باهاش بازی کن بقیشو جدی ب ...

باباش اصلا باهاش بازی نمیکنه . من خل از صبح کارم همینه خیلی کلافه شدم

بچه ی منم سه سال و خورده ایه روزی یه بار کشتی میگیریم ده دیقه قایم موشک بازی میکنیم بعضی روزا حوصله داشته باشم کاردستی درست میکنیم بقیش با خواهرش مشغوله بچه ی شما چون تک فرزنده حوصلش سر میره براش وسایل نقاشی و کاردستی و آبرنگ و رنگ انگشتی یا خمیربازی بگیر مشغول میشه

وای خدا تو چقد منی😔نه میزار غذا بخورم نه کاری میگه بیا باهام بازی کن منم بازی می‌کنم ولی واقعا خسته ...

گوشی یه وقتایی بهش میدم اما پرخاشگرش کرده حتی نصفه شب خواب بود یهو داد زد من گوشی میخوام بازی کنم. واقعا نمیدونم چیکار کنم شوهرم هم پول مهد نمیده من دیگه کلافه شدم

بچه ی منم سه سال و خورده ایه روزی یه بار کشتی میگیریم ده دیقه قایم موشک بازی میکنیم بعضی روزا حوصله ...

خمیر بازی که داره اصلا تحویلش نمیگیره اگر هم یدفعه هوس میکنه میگه مامان توهم بیا

درکت میکنم خیلی سخته عصرا ببر بیرون من الان بیدارش میکنم میبرم پارک

دیروز شهربازی بودیم ساعت سه ربع زمان خوابش هست

دوست خوبم کودکی که از صبح تا شب باهاش بازی شه قطعا تنها بازی کردن رو یاد نمیگیره! همیشه لازم نیست تقاضای کودک رو بپذیرید ،گاهی رد کنید،گاهی که با کودک بازی می کنید به بهانه های مختلف تنهاش بگذارید و دوباره برگردید و بازی کنید و به همین شکل ادامه بدید و زمانی که تنها بازی می کنه تشویقش کنید...متاسفانه کودک رو شرطی کردید و تصور کودک این هست که فقط بازی با مامان لذت بخش....

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!
دوست خوبم کودکی که از صبح تا شب باهاش بازی شه قطعا تنها بازی کردن رو یاد نمیگیره! همیشه لازم نیست تق ...

دقیقا . پس از این دفعه به درخواستاش نه بگم درسته

دقیقا . پس از این دفعه به درخواستاش نه بگم درسته

همیشه خیر، گاهی رد کنید گاهی بپذیرید و نکته ای که گفتم اجرا کنید، برای رد کردن نیز سعی کنید از جمله ی مثبت استفاده کنید مثلاً بگید مامان غذاشو درست کنه بعد می تونه بازی کنه شما خودت بازی کن بعد من میام...موفق باشید

چقدر حالم خوبه....خدا جون می خوام ببوسمت، اجازه هست!