2777
2789
عنوان

هی به سرم میزنه برم طلسم بگیرم کسی نمیشناسم

| مشاهده متن کامل بحث + 529 بازدید | 72 پست
چرا؟ نمیدونم

داره عقد میکنه میگی نمیدونم؟!😐😐

اگه میخواستت میومد میگرفتت دیگه

خودتو بزار جای عروس،فک کن خوشحال و خرم میخوای عقد کنی یکی بره واسه شوهرت دعا بگیره زندگیتو به هم بریزه،من اگه جای اون بودم دلم میخواست همچین کسی به بدترین عذاب و درد بمیره،بلانسبت تو🙄

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تواون روزم تاپیک زدی ک دوانشناس بت گفته بروطلسم بگیر 😂😂😂😂تااونی ک دوس داری قبل اینکه عقد کنه جدابش تاباازدواج کنه   ولی بت بگم زهی خیال باطل اون توروهم نمیگیره  عقشم خدتوخسته نکن تامام😂😂😂😂

داره عقد میکنه میگی نمیدونم؟!😐😐اگه میخواستت میومد میگرفتت دیگهخودتو بزار جای عروس،فک کن خوشحال و خ ...

منم دلم راضی نمیشه به این کار اون آقا رو دوست دارم چمار کنم 😭 

😭😭😭😭😭

استغفار کن هم خودت رو بدبخت میکنی هم اون آدم و هم اون دختر بیچاره رو

مراسم کسی رو به هم نزن 

ی مدت میگذره و فراموش میکنی 

عشق و اینا هم کشک وقتی بخواد با طلسم درست بشه

کفر عزیزم کفر به خدا

منم دلم راضی نمیشه به این کار اون آقا رو دوست دارم چمار کنم 😭

چاره ای جز بیخیال شدن نداری

به خدا این کار از قتل هم بدتره،خوشی و زندگی مردمو به هم زدن خییییلی تاوان داره،ذاتتون چیه که فکرتون میره سمت این چیزا؟!اَه

چاره ای جز بیخیال شدن نداریبه خدا این کار از قتل هم بدتره،خوشی و زندگی مردمو به هم زدن خییییلی تاوان ...

دلم راضی به این کار نمیشه بخاطر همین هی تو فکرم شیطون میندازه هی میلم تاپیک میزنم با شما درد دل کنم یادم بره حرفای شیطون 

هر روز دارم معراج میخونم دعا کن تصمیم خوبی بگیرم

دگ توکه ب فکراین راه های شیطانی افتادی دعاهم روت اثرنداره 🙁 ولش کن بابابروپی یه نفردگ همین ک الان عاشقی باورکن فرداروزاخلاقش ازهمه بدترمیشه 😤

دگ توکه ب فکراین راه های شیطانی افتادی دعاهم روت اثرنداره 🙁 ولش کن بابابروپی یه نفردگ همین ک الان ع ...

من که قسمتم نشد ولی منطورتون ازاینکه میگین اخلاقش بد میشه یعنی چی؟ 

چرا اخلاقش بد بشه؟ چون دوستش دارم؟ 

2810