2777
2789

میدونم منظور شوهرم از تاپیک قبلیم که زدم این بود که من از دخترای بی بندوبار بدم میاد و اولویت اولم اعتقادات و حیا و بوده واسه همین مثال دوست دختر قبلیشو زد ولی بعضی از شماها چون گفتین معنیش اینکه شوهرت گفته عشقمو گذاشتم کنار سر حیا پس تو که دیگه هیچی یا گفتین حرفش خیلی بد بوده یعنی تورپ واسه نجابتت انتخاب کردم وگرنه اون جای تو بود باعث شد این موضوع برام جدی تر بشه و دعوای بدی باهاش بکنم میخان برم مشاوره. شوهرم عاشق منه از هر نظر همیشه هم میگه اون کجا و تو کجا ولی حرفای شما باعث شد دیدم به شوهرم بد بشه. تاپیکای قبلمو بخونید متوجه موضوع بشید.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر همین بارها گفتم تو این سایت اصلااااااااا درمورد زندگی و مشکلات زناشوییتون تاپیک نزنید 

تعجبم از شماهاست که با حرف چهارتا کاربر که معلوم نیست کی هستن چی هستن چه اعتقاداتی دارن چنددددد سالشونه برای زندگیتون تصمیم میگیرید 

من خودم از ترس همین که اختلاف بین زن و شوهر زیاد نشه محاله نظر بدم

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

اها یعنی منطق همسر شما اینه هر دختری سرباز میگرده بی خوانواده و بی بند و باره عه گندشون بزنن با این طرز فکر  بعدم شما چرا به نظرات توجه میکنی که بعدش بیای طلبکار بگی بخاطر نظرات نی نی سایتیها دعوامون بیشتر شد خدا عقل برای این گذاشته تصمیم بگیریم نهکه به حرف بقیه خرابکاری کنیم

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

همینه دیگه ، من صد دفعه همجا گفتم یا به تاپیکی کسی جواب ندین یا اگه جواب میدین سعی کنید کمکش کنید متاسفانه بعضیا فقط دنبال زندگی خراب کردن هستن و نمیدونن حرفاشون چقدر میتونه زندگی کسیو خراب کنه ، امروز یه تاپیک بود یکی نوشته بود که خواهرشوهرم گفته کاش توخرید النگوهات بودم نظر میدادم قشنگ ترشون میخریدی ، ملت نوشته بودن که خواهرشوهرت میخاد تو زندگیت دخالت کنه میخاد بدبختت کنه درحالی که این خانوم با خواهر شوهرش صمیمی و دوست بود

دیگه مطمئن شدم تاپیکات فیکه

چقدر مریض و بچه سال ریخته تو سایت

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
نمونه ی بارز اعتماد به کاربرای بچه سن سایت!!

واقعا انقد جو دادن که دیگه هیچوقت تاپیک نمیزنم به مامانم گفتم موضوعو گفت بابا چیزی نشده که بیخیال ولی اینجا انقد حو میدن

عجب....چرا خودت تصمیم نمیگیری به حرف یع سری ادم مجازی گوش میدی که هیچی از زندگیت نمیدونن!!!!!!!

دقیقا ی جوری حرف شوهر منو که ی تار موی منو با اون دختره عوض نمیکنه برداشت کردن و جو دادن که داغون شدم

😂😂از دست شماها، خو وقتی میشینی تو نی نی سایت راجع به همچین چیزایی مشورت میخوای بعد هم عمل میکنی واقعا انتظار داشتی پشیمون نشی 

بابابیخیال تو رو خدا، مگه زندگی مسخره بازیه 

اینجا بعضیا کلا آدم از زندگی ناامید میکنن تا یکی یچی میگه میگن طلاق بگیر، تا شوهره دو روز حالش خوب نباشه میگن خوشیاش برده پیش یه زن دیگه 

اشکال نداره اتفاقا خوب شد، حداقل یه جای حساس تر میفهمی دیگه این جا جای این مشورتا نیست، اونم وقتی انقد تاثیرپذیری

اها یعنی منطق همسر شما اینه هر دختری سرباز میگرده بی خوانواده و بی بند و باره عه گندشون بزنن با این ...

نه اصلا شوهرم منظورش این بود راه اونارو پیش نگیر چون مشکلش با اون دختره واقعا بی بندو باری بود رقص و پارتی و مسائل دیگه و مشروب که عادی بود براشون

2810