2777
2789
عنوان

چقدر مردایی که غیرتی نیستن خوبن

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 28 پست

بعضیا مردای با غیرت رو تو این میبینن که مرد ازارشون بده حق خندیدن حرف زدن زندگی رو ازشون بگیره به اون میگن مرد با غیرت ،خودشون ذلت رو قبول میکنن غیرت رو به اخلاق های غیر انسانی میدونن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کدوم اسکولی دنبال مرد غیرتیه😐

ندیدی 

دخترایی هستن که دوست دارن سر هربار بیرون رفتن زنگ بزنن اجازه بگیرن . البته هنوز اولشن وقتی چند سال بگذره میفهمن چه کار اشتباهی کردن

عزیزم معلومه اونم خوب نیست من در حدی میگم که اگه کسی مزاحم زنت شد به جای اینکه زنت بترسه بهت بگه چون ...

اره هرچیزی معقول 

دوستان عمل prkانجام دادم یه مدت نمیتونم بیام سایت غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست
وای اصلا مرد بی غیرت برام قابل قبول نیست البته شما غیرت اشتباه تعریف کردید .

من غیرت رو اشتباه تعریف نکردم . توی جامعه ما الان غیرت تعریفش اینه . شما کسیو دیدی تو جامعه ما بگه غیرت یعنی خوشحال کردن زنت ؟ نه میگن غیرت یعنی ناموس

ندیدی دخترایی هستن که دوست دارن سر هربار بیرون رفتن زنگ بزنن اجازه بگیرن . البته هنوز اولشن وقتی چند ...

نه خداروشکر هنوز به چنین اسطوره هایی نخوردم😂 مگه میشه کسی دلش اجازه گرفتن فرت و فرت بخواد😂😐

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

نه خداروشکر هنوز به چنین اسطوره هایی نخوردم😂 مگه میشه کسی دلش اجازه گرفتن فرت و فرت بخواد😂😐

آره اگر تو خانواده ای باشی که حس کنی دوستت ندارن در آینده کسی رو انتخاب میکنی که هر دقیقه بهت گیر بده و محدودت کنه . چون پیگیرتن فکر میکنی دوستت دارن

دقیقا 

من همیشه برام جای تعجب داره چطور میتونید مردی را دوست داشته باشید که اختیار خودتون را هم دستتان نمیده ؟

برای اب خوردن هم باید ازش اجازه بگیر 

دایم باید بهش باج بدین که بهتان نظر کنه

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت
من غیرت رو اشتباه تعریف نکردم . توی جامعه ما الان غیرت تعریفش اینه . شما کسیو دیدی تو جامعه ما بگه غ ...

تو جامعه نه 

شاید اطراف شما اینطور تعریف شده 

وگرنه ما وقتی کسی هوای خانمش رو داره و زندگی قشنگی براش گذاشته میگیم چه مرد با غیرتی 

حتی یه برادر هم وقتی حامی خواهراش هست میگیم از غیرتش

آره اگر تو خانواده ای باشی که حس کنی دوستت ندارن در آینده کسی رو انتخاب میکنی که هر دقیقه بهت گیر بد ...

واویلا😐💔

✝️      ❌❌❌❌تاپیک های سال ۱۴۰۰ مال من نیست❌❌❌❌۴۰ سالمه. مجردم و قطعا نمیام اسم اکانتمو بزارم گلابی میقولی . سیمکارت رو خریدم دیدم این کاربریه                    

تو جامعه نه شاید اطراف شما اینطور تعریف شده وگرنه ما وقتی کسی هوای خانمش رو داره و زندگی قشنگی براش ...

به هرحال آدمای متفاوتی تو جامعه هست . من دارم اون دسته از آدمارو میگم که هر روز خبرشونو تو اینترنت میخونیم . آسیب زدن به دخترای خودشون به اسم غیرت . خیلی زیادم هستن

وای اصلا مرد بی غیرت برام قابل قبول نیست البته شما غیرت اشتباه تعریف کردید .

دقیقا 

غیرت و کلا واسه مردای ایرانی انگار اشتباه تعریف کردن 

غیرت یعنی همونقد ک حواست ب تار مو رنگ رژ طرفت هست همون اندازه ام حواست ب دلش و خوشحالی و ناراحتی و آرزوهاش باشه 

و ی همچین کسی ب نظرم ی مرد کامله 

و میتونم لقب باغیرت و بهش بدم 

بقیه غیرتی نیستن

متعصب ان