2777
2789
عنوان

هرکی جوجه سرلاکی داره بیاد😭😭

195 بازدید | 26 پست

جوجه عروس هلندیام تقریبا دوهفتشه به شدت ضعیفن دوتان با سرنگ غذاشون میدم خیلی ضعیفن یکیشون روی کمرش میخوابه اشتهاش کمه امروزم شکمش باد کرده خیلی بیحاله میترسم بمیره اگه کسی تجربه داره خواهشا بهم بگه جوجم طلف نشه😭💔💔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

قسمت سینه اش میگن چیله دان اگه اونجاش تپل وگرده ینی سیره ی چندساعت بعد سرلاک بده بهش

خیلی پوستش شفافه میبینم توش چیزی هست یا نه همش باده غذا میدم بزور میخوره هی بادش داره زیاد میشه بی جون افتاده🥲💔💔

ویتامین براش بخر 

یدونه خودم خریدم بزرگش کردم تازه سرلاک براش نخریدم سفید تخم مرغ آب پز بهش میدادم

الان انداختم تو حیاط داره برا خودش بازی میکنه ریز ریز هم میحرفه🥰😍

ویتامین براش بخر یدونه خودم خریدم بزرگش کردم تازه سرلاک براش نخریدم سفید تخم مرغ آب پز بهش میدادمالا ...

اینقد کوچیکن این دوتا نگم به زور توی دست جا میشن پرسیدم گفتن تخم مرغ زوده فقط باید سرلاک داد اون یکی خیلی سرحاله‌ این نه

خیلی پوستش شفافه میبینم توش چیزی هست یا نه همش باده غذا میدم بزور میخوره هی بادش داره زیاد میشه بی ج ...

ای خدا ایشالا ک میمونن واست توگولم سرچ کن بایداز یه متخصص کاربلد بپرسی

2810