2777
2789
قسطش خیلی میشه برامون واقعا

براخونه دارشدن بایدسختی بکشیدعزیزم من اوایل که خونه خریدیم نمیتونستم حتی مرغ بخرم بسختی میرسوندم ولی الان سبک شدن قسطهام وخونه برام موند

خیلی خوبه ،ما سال نود و پنج ازدواج کردیم هنوز جهیزیه ام هم نشده تکمیل کنم 😂به نظر من از سال نود و ش ...

بله سخت که شده ولی نشدنداره ماهم کارمون دولتی وحقوق بگیرثابت هستیم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله سخت که شده ولی نشدنداره ماهم کارمون دولتی وحقوق بگیرثابت هستیم

ما هم فعلا داریم کم کم طلا می گیریم ولی متاسفانه هر سال پول پیش زیاد میشه مجبور میشیم بفروشیم بزاریم روی پول پیش ،به نظرم آدم اگه سرمایه داره یه کار تولیدی راه بندازه تا درآمد پایدار داشته باشه وضعیت اقتصادیش بهتر میشه تا فقط پول یا طلا جمع کنه ،این طوری نیست ؟

منظورم اینکه چجوری میشه رفت سراغ پیش خرید باید بریم بنگاه؟

بله باید بری بنگاه من شوهرم خیلی گشت همش پیگیر بود تا یه آدم معتبر درست پیدابشه تا آزمون کلاه برداری نشه شما ام اگه میخوای بخری خیلی دقت کن

اگه بخوایم خونه ای که توش میشینیم رو بخریم دقیقا تو شرایطی قرار میگیریم که برای خرد و خوراکم به مشکل ...

من جات میبودم هرطورشده خونه رومیگرفتم منم شوهرم راضی نمیشدمیگفت سقطش سنگین میشه میگفتم من بانون خشک هم راضیم اخرش خیلی راحت گذشت باورکن ولی خونه دارشدیم والانم دوست داریم بزرگترش کنیم

به ترتیب توضیح میدم نمیدونم کسی باشه بخونه یانه 

طولانیه 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

ما هم فعلا داریم کم کم طلا می گیریم ولی متاسفانه هر سال پول پیش زیاد میشه مجبور میشیم بفروشیم بزاریم ...

نمیتونیدیه خونه کوچیک هرطورشدباوام بخریدکه دیگه لاقل جیب صاحب خونه روپرنکنیدحیف واقعا

من جات میبودم هرطورشده خونه رومیگرفتم منم شوهرم راضی نمیشدمیگفت سقطش سنگین میشه میگفتم من بانون خشک ...

شوهرم میگه به جای اینکه خونه ای که توش میشینیم رو بگیریم و توی سختی بیفتیم یه خونه کوچیک بگیریم و اجارش بدیم و خودمون اجاره نشین بمونیم

2810