2777
2789

سلام 

وقت همگی بخیر 

دختر خواهرم سه ساله و نیمه است 

کلمات رو تک تک میگه 

ولی جمله نمیگه از بس گوشی بهش دادن .

نحوه کار با گوشی و کنجکاویش نشون میده بچه با استعدادی هست همه چیز رو می فهمه ولی حرف نمیزنه 

از دو سالگی هی گفتن این یکدفعه حرف میزنه و پشت گوش انداختن ولی به نظرم تا الان زمان زیاد صرف شده 

شما چه تجربه و نظری دارید که می تونه کمک کننده باشه 

ممنونم ک مشارکت میکنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم پسرم ۳سالشه تاحالا ده دیقه م گوشی دستش ندادیمخودشم میکشه ها گریه میکنه میگه بدید ما نمیدیمگوشی و ...

بهترین کار

اکثرا حوصله ی بازی با بچه رو ندارن خودشونو راحت میکنن🤦‍♀️

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔

دوست منم شیر ب شیر اورده . بچه اولش حرف نمیزنه الان ۴ سالشه

کوچیکه دو سال و نیم حرف میزنه

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
منم حوصله بازی ندارم😂منتهی گوشی ام نمیدم تی وی ام نمیذارم ببینهخودش واسه خودش بازی میکنه😂

ای بابا😂

مگه چندبار قراره سه ساله بشه؟ حالا به من ربطی نداره جسارت میکنم ولی باهاش وقت بگذرون حیفه❤️❤️

چه جوانانی ،اسماعیل، می بینی؟  چه جوانانی؛ بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...💔
ای بابا😂مگه چندبار قراره سه ساله بشه؟ حالا به من ربطی نداره جسارت میکنم ولی باهاش وقت بگذرون حیفه❤️ ...

حوصله بازی ندارم

ولی خیییلی حرف میزنم باهاش

یعنی بهترین چیز تودنیاس ح زدن باهاش

همه چی و چپکی میگه اصن سرحال میام

مرسی عزیزم