2777
2789

من مسیر دانشکامو همیشه با اتبوس میرفتم 

الان ترم پنجم 

بعد اومدیم خونه جدید یه مسیر ده دقیقه ای رو باید پیاده تا ایستگاه اتبوس برم بعد یه بار سگ دیدم 

بعد من از سگ خیلی میترسم 

خونه مونم یه جای خیلی پر رفت و امد و شلوغه و بالاشهره یعنی عجیبه ک سگ دیدم واقعا

بعد انقد هی جذبش کردم دوباره دوبار دیگ هم دیدم یکیش البته صبح زود بود دیدم از تو کوچه داشت میدوید

مامانم اولش میگف من میام میبرمت با ماشین ولی خیلی موقع ها نمیکنه اینکارو مثلا صبحا کلاس دارم حال نداره بیاد خیلی موقع ها هم نمیاد

میگ اسنپ بگیر 

ولی دلم نمیاد پول نازنینمو بدم به اسنپ اخه یکی دو روز ک نیست بخوام بگیرم باید بیشتر مواقع بگیرم به نظرم پول در ریختنه 

نگید سگ کاری بهت نداره من میترسم اونا هم ترس منو قطعا میفهمن شاید دوبار سه بار کاری نداشته باشن ولی اتفاق یه باره 

شمابودین چی کار میکردین 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همون اسنپ رو بگیر

خدایی نکرده پیاده بری یه چیزیت بشه بهتره؟!

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤     
همون اسنپ رو بگیرخدایی نکرده پیاده بری یه چیزیت بشه بهتره؟!

پس شما هم همین نظر رو دارین ؟؟ 

مامان بابام اصرار دارن ک سگ کاریت نداره ک تو خودت هی جذب میکنی 

پس شما هم همین نظر رو دارین ؟؟ مامان بابام اصرار دارن ک سگ کاریت نداره ک تو خودت هی جذب میکنی

چه جذب کردنی ...بالاخره بحث یکی دو روز و یه بار دو بار نیست که ..اصلا ربطی به جذب کردن نداره سگ که عقل نداره بخواد جذب بشه،یهو خدایی نکرده پاچه میگیره ..

متاسفانه قبلا برای خودم یکی دو بار پیش اومده که میگم..اگر امکانش هست اسنپ بگیر یا مادرت کمکت کنه ببره یا رانندگی کن خودت

به اسم کاربریم زیاد توجه نکنین😂چیزی نیومد ب ذهنم اعداد رو از ۱ تا ۱۰ زدم😂🤦‍♀️                                                               السلام علیک یا اباعبدالله🖤