2777
2789
عنوان

پدرم گفت ی میلیون بهم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 1131 بازدید | 51 پست
پس به نظرم ارتباطتو کم کن و سرسنگین رفتار کنزیادی خوب بودی شایدمعمولا نه فقط مادر پدر ، اکثر آدمایی ...

مادرم عشقش داداشمه ولی بهتر تا پدرم تا این حد پست نیس بخدا الان 5میلیون پیش مادرم دارم پولم تو حسابش بود گفت باید قرض کسی بدم گفتم مادر من خو منم قرض دارم بهم بدش ندادش چی بگم من چطوری قلبم نگیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخدا بچه شیر خشکی دارم پوشک اون یکی مدرسه پول سرویس دلم ماشین خواست واسه خودم طلا های ک شوهرم برام خ ...

پدر من رو توصیف کردی بچه های خواهرم یه مشت بچه بی ادب و پرتوقع حداقل یه شب درمیون میبره بیرن براشون شام میگیره برای خواهرم ماشین خرید با این که ازدواج کرده و... ولی من ۱۷ سالگی ازدواج کردم پسرم بزرگه با ادب باهوش ولی اصلا ما رو دوست نداره چند سال پیش دو تومن به شوهرم قرض داده بود بعد چند روز قهر و داد و بیدا که پولم رو بدید پسش دادیم ولی شوهر خواهرم راحت کارت بابام رو بر می داره قسط های خودش رو میده من در مورد پدر خودم فکر می کنم حسودی می کنه چون شوهر من نسبت به شوهر خواهر زرنگ تره 

میدونی نمیدونم چ بهونه ای بیارم ک ب شوهرم بگم قطع رابطه کنم

قطع رابطه نکن بعدا شوهرت سرکوفت میزنه بهت هرچی باشه باز الان اسمش هس که باباش بالا سرشه نمیدونی چقدر زو رفتا شوهر تاثیر میذاره اصلا به شوهرت نگو بابام اینطوریه اونطوریه بعدا پاش برسه همونارو میکوبه سرت یه دردت میشه دوتا درد

چی بگماگ ناراحت نمیشی نظر واقعیم اینه ک طبق حرفات ماشینی ک خریدی ۵۳۰ ملیون شدهخب عزیزم واجب بود با ا ...

ن گلم 400خورده ای شد نزدیک ی 300شو داشتم اخ میدونی ماشین میخواست بکشه بالا ک من خریدم سریع هم رفت بالا کوییک خریدم 

عزیزم بنظرم زمانی چیزی بخر ک پولشو داشته باشیواجب بود ماشین بخری با کلی قرض؟چ میشه کرد.. باباها اخت ...

یعنی چی به یکی بده به اون یکی چون دلش نمیخواد نده،اینم بچه شه باید اندازه اونهایی دیگه نباشه،کمترشم شده بهش بده،وقتی داره باید پشت بچه هاش باشه

قطع رابطه نکن بعدا شوهرت سرکوفت میزنه بهت هرچی باشه باز الان اسمش هس که باباش بالا سرشه نمیدونی چقدر ...

بخاطر اینا با کمک خواهرم زنگ زدم ب این اون پول قرض کردم از 5نفر تا بشه 50ک بگم پدرم داده چون شوهرم میددنست پدرم پول داره ولی واقعا زور داره پدرم ایجوری کرد 

بخاطر اینا با کمک خواهرم زنگ زدم ب این اون پول قرض کردم از 5نفر تا بشه 50ک بگم پدرم داده چون شوهرم م ...

میدونم حق داری ناراحت شی ولی هیچوقت از خانوادت اتو نده دست شوهرت حتی اگه شوهرت بهترین ادم روی زمین باشه

بخدا بچه شیر خشکی دارم پوشک اون یکی مدرسه پول سرویس دلم ماشین خواست واسه خودم طلا های ک شوهرم برام خ ...

خدا رو شکر شوهرت خوبه ..بی خیال 

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
نمیدونم،شاید آدم باید خودش چند تا بچه بیاره تا بفهمه والدین بین بچه هاشون فرق نمیذارن!شاید تو بی پول ...

ب جان امام حسین گاهی ماهی 100تومن قبل میداد دخترم ک شوهرم بیکار و سرباز بود زنگ میزت گفت میخوام بریزمش ب حسابش ک کسی نتونه ازش بخوره بقران قسم میتونست واسش کار پیدا کنه نمیکرد کلا اخلاقا با دوماد خوب نیست عموهام همیطورین

یعنی چی به یکی بده به اون یکی چون دلش نمیخواد نده،اینم بچه شه باید اندازه اونهایی دیگه نباشه،کمترشم ...

خب این نظر شماس !

نظر منم همینه ! پدر باید پشت بچه‌هاش باشه

ولی نمیخاد ! خب چیکار میشه کرد؟

دلش نمیخاد بده

وقتی هم بگی میگه اختیار مال‌مو دارم خودم تصمیم میگیرم ب کدوم بچه‌م بدم ب کدوم ندم !

مث مامان بزرگ من ک کل داراییش دست دایی بزرگمه درحالی ک دایی کوچیکه و خاله کوچیکم زندگی ب شدت سختی دارن و دایی بزرگم میلیاردره

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

خب این نظر شماس !نظر منم همینه ! پدر باید پشت بچه‌هاش باشهولی نمیخاد ! خب چیکار میشه کرد؟دلش نمیخاد ...

این گناهه اونا هم اولادش نباید ایطوری کن اون ک از جوب نیاورده

درد داره این رفتارا از پدر مادر خود ادم

عزیزم حق داری،شما که پولو پس میدادی پس پدر در حقت واقعا"پدری نکرده،اصلا"قطع رابطه نکن ولی سر سنگین باش،خوب کاری کردی پیش شوهرت گفتی ازبابات گرفتی،امیدوارم روزی برسه پدرت از خواب غفلت بیدار بشه،اونایی که میگن خواهرت برادرت مجردن بایدپدرت خرجشونوبده درست ولی نه تااین حد که براشون ماشین وخونه ومغازه بگیره ولی شماهیچ

این گناهه اونا هم اولادش نباید ایطوری کن اون ک از جوب نیاورده

همه ننه باباها همینن بخدا

بابای من بشدت پولداره  برامن یه پراید داغون خریده  بعد داداشم ماشین ۳ میلیاردی بابامو برمیداره

اینجور تفاوت ها زیاد هست

باباهای قدیمی فقط پسر رو میخان

بابای من نظرش اینه ک هرچی دارم پسرم بخوره حتی اگ معتاد و بدرد نخور باشه و همشو دود کنه  ولی داماد نخوره 

درحالی ک من مجردم و دامادی درکار نیس

دوستان اسمم صرفا شوخیه! تراپیست هستم با 12ساعت کار در روز!  اگ تاپیک میزنین،‌ تحمل نظر متفاوت رو هم داشته باشین. باتشکر.

2810