2777
2789
عنوان

در انتظار فعالسازی وام بلو

127 بازدید | 10 پست

سلام قشنگا خود برنامه که نوشته از یکم تا پنجم فعال میشه تا امروز که چهارمه فعال نشده کسی اینجا هست وام بلو برداشته باشه چند روزه فعال شد براتون؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سه تا تیک سبز خورده ولی در خواستم وام قفله و نوشته در انتظار فعالسازی

خب پس فعال نشده بعداینکه فعال شه باید درخواست بدی و۲۴ساعت بعدجوابش میاد ووامم میاد حسابت

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
خب پس فعال نشده بعداینکه فعال شه باید درخواست بدی و۲۴ساعت بعدجوابش میاد ووامم میاد حسابت

خوب فعالسازیش نوشته یکم تا پنجم میخوام بدونم پنج روز اول ماه فعال میشه یا ممکنه بیشتر طول بکشه امروز که چهارمه تا الان که فعال نشده

خوب فعالسازیش نوشته یکم تا پنجم میخوام بدونم پنج روز اول ماه فعال میشه یا ممکنه بیشتر طول بکشه امروز ...

وقتی گفته تا پنجم همون تا۵میشه نگران نباش.۱۰تومنی رو میگیری؟

وقتی گفته تا پنجم همون تا۵میشه نگران نباش.۱۰تومنی رو میگیری؟

بله ده تومنی البته اگه بشه نمیدونم که من فکر میکردم اولین روز ماه چهارم فعال میشه

ممنون از راهنماییتون🌸🎀

بله ده تومنی البته اگه بشه نمیدونم که من فکر میکردم اولین روز ماه چهارم فعال میشهممنون از راهنماییتو ...

نه فعال که بشه اون بالا میزنه وام فعال فلان مبلغ.خواهش میکنم

بله ده تومنی البته اگه بشه نمیدونم که من فکر میکردم اولین روز ماه چهارم فعال میشهممنون از راهنماییتو ...

بدون ضامن و اینا میده

روزی عمیقا دلتنگ اون کسی میشی که تاوقتی بود.............بودنش رو ندیدی!◆●◆●
سه تا تیک سبز خورده ولی در خواستم وام قفله و نوشته در انتظار فعالسازی

بخشید سوال میپرسم میشه لطفا بگین

کارت بلو بانک که سفارش دادین بعد چند روز رسید به دستت؟

و اینکه برای وام ۱۰میلیونی قسط هاش به چه صورت هست ؟هرماه چقدر پول قسط باید بدیم