2777
2789
عنوان

عکس خونم و وسیله هام زشته نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 3633 بازدید | 136 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم  زیاد جالب نیس آره سعی کن سالی یه کار یا یه وسیله اضافه کن به خونت

مثلا من خودم یه سال فرشامو عوض کردم یه سال کابینت زدم یه سال مبل خریدم الی آخر هنوزم یه خونه ی ساده دارم 

لایک نکن پدر بیامرز

من بعد از ۱۴ سال عوض کردم همه وسایلامو

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃این تاپیک یکی از نی نی سایتیا بود خوشم اومد کُپیش کردم با اجازه استارترش😁گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

والا چی بگم اسی....بنظرم خودتو بخاطر کسی تو زحمت ننداز ..هر کس بنا ب شرایط و موقعیت مالیش داره زندگی می‌کنه ..من بودم برام مهم نبود طرف هر چقدم میخاد پز و فلان داشته باش ..سرتو بگیر بالا مهم تمیزی و نحوه ی پذیرایی

بروزرسانیم زاییدالان دوتا بروز رسانی دارم

من 3تا

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

عزیزم،اعتمادبنفس داشته باش،همه میدونن خونه خودت نیس،و جات کوچیکه،بعدم هر فکری میخان بکنن،فکر مهمونات فقط به خودشون مربوطه،ربطی به شما نداره،شما فقط تمیز باس

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
2810