2777
2789

بالاخره دوستم منم قانع کرد پادکست تولید کنم چون صدام نازکه برای شخصیت های رمان وکتاب وروانشناسی عالیه کست بوکس کسی نمیتونه توش تولید محتوا کنه چون فقط برای اعضای پرمیوم هست وهزینه 150ماهی نمیدونم سالی باید بدی ک نمی ارزه حالا بگین کجا برم پادکست تولید کنم بدون تصویر ک استقبال بشه🫥😶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شماره کارتت رو بده توی خصوصی هزینه ی این ماه رو من پرداخت میکنم

چون همنوع تو هستم و وقتی تو به آرزوت برسی انگار که من به آرزوم رسیدم

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄
میدونم کسی مشترک نمیشه کست باکس خیلی خوبه هی🥺💔

اونش آره

ولی اگه پلتفرمی جز کست باکس نیس برات فعلا

اول باید تو بستری مثل یوتوب یا اینستا یه کم فعالیت کنی 

بعد میتونی وارد اینکار بشی

با مجموعه هایی که پادکست تولید میکنن همکاری کنی 

راستی رادیو و دوبله دوس نداری ؟

میتونی اون چنلا رو هم تو اینستا دنبال کنی راجع به تولید پادکست انفرادی یا شراکتی ازشون مشورت بگیری 

موفق باشی خوش صدا💜

صبح میشه این شب 🌠
شماره کارتت رو بده توی خصوصی هزینه ی این ماه رو من پرداخت میکنمچون همنوع تو هستم و وقتی تو به آرزوت ...

مرسی عزیزم ممنونم ازت تو زحمت میوفتی گلم نمیخام شرمندت باشم عزیز دل💐

مرسی عزیزم ممنونم ازت تو زحمت میوفتی گلم نمیخام شرمندت باشم عزیز دل💐

این حرفا نزن دشمنت شرمنده باشه

با کمال میل میخوام اینکارو انجام بدم 

شما که درخواستی نکردی. پیشنهاد و خواست خودمه

اینطوری هر دومون خوشحال میشیم. شما از پادکست گفتن و رسیدن به آرزوت و ان شاءالله موفقیتت ، منم از اینکه همنوعم خوشحاله ، خوشحال میشم

پس بدون هیچ اما و اگر و تعارفی لطفا شماره کارتت رو توی خصوصی بده. تا فردا انجام میشه ان شاءالله

فکر میکردم بعضیا اَرزونن ، مجانی از آب دراومدن🖐😄