2777
2789
عنوان

واقعا چجوری دلتون میاد اینجا انقد پز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2937 بازدید | 228 پست
استاتر تو کاربر بگو سریع اسمش پاک‌کن😅🙈

خداخیرت بده بیخیال شو همین الانش بعضیا به اندازه کافی از تاپیک زدن پشیمونم کردن زیر شکمم بدتردرد گرفته دیگه بگم بیشتر داستان درست میشه😂

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

خداخیرت بده بیخیال شو همین الانش بعضیا به اندازه کافی از تاپیک زدن پشیمونم کردن زیر شکمم بدتردرد گرف ...

از دست تو😅😅😅😅😅

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از خدا فقط میخوام به مردم سرزمینم‌اول سلامتی دوم سلامتی و‌سوم سلامتی

و بعد دل خوش و جیب پر پول بده🤲😍♥️

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بخدا قسم من اصلا یه لحظه به ذهنم خطور نکرد که کسی ناراحت بشه یا نیتم بد باشه ، فقط فکر کردم اون طرفی ...

بله واقعا درآمد و خرج و مخارج  واقعا به کیفیت زندگی مربوطه نمیشه گفت همچین چیزی وجود نداره یا هدف پز دادنه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

از خدا فقط میخوام به مردم سرزمینم‌اول سلامتی دوم سلامتی و‌سوم سلامتی و بعد دل خوش و جیب پر پول بده🤲 ...

الهی آمین❤️

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ولی از یه نطر خوبه مردم میبینن خوشبختی هنوز جریان داره

جالب بود نظرتون

البته من خوشحال میشم خوشبختی دیگران رو ببینم 

ولی خب کسی که از کوچکترین امکانات محرومه شاید خوشبختی دیگران خیلی هم خوشحالش نکنه

دقیقا منم وقتی میخونم مثلا راجع به عشق خودشون و همسرشون یا وضع مالیشون گفتم براشون ارزوی خوب میکنم ولی دلم برای کسی که با دیدن این تاپیک آه بکشه هم میسوزه💔

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

من تو واقعیت بدونه استوری هم نمیذارم از خودم از تفریح و غذاها اما اینجا جون راحتم کسی هم نمیشناستم همه چی میذارم کلا شخصیتم اینجا با واقعیت فرق میکنه تو واقعیت اصلا نمیذازم کسی متوجه بشه چی خریدم کجا رفتم 

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
دقیقا منم وقتی میخونم مثلا راجع به عشق خودشون و همسرشون یا وضع مالیشون گفتم براشون ارزوی خوب میکنم و ...

آره واقعا منم همینو میگم که باید تو هرچیزی تعادل برقرار بشه نه اینکه بیای همه ی خوشیاتو بریزی وسط یا الکی به دروغ تاپیک بزنی شاید چندنفر انرژی مثبت بگیرن ولی کسی که واقعا نداره اون شرایطو غصه میخوره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آره واقعا منم همینو میگم که باید تو هرچیزی تعادل برقرار بشه نه اینکه بیای همه ی خوشیاتو بریزی وسط یا ...

دقیقا همینطوره ذاتا به نظر من اگر یک خوشحالی از ته دل باشه ادم حتی به ذهنش قطور نمیکنه که عمومی بیانش کنه ، یا اگر واقعا عاشق باشن نیازی نمیبینه به همه بگه من خیلی خوشبختم چون براش عادیه...

ارمنی ها ارمنستانی نیستند لطفا انقدر نپرسید😄براتون بهترین هارو از خداوند طلب میکنم . لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه 

من تو واقعیت بدونه استوری هم نمیذارم از خودم از تفریح و غذاها اما اینجا جون راحتم کسی هم نمیشناستم ه ...

منم همینجوری ام اصلا دوس ندارم استوری بزارم ولی اینجا چیزهای کوچیکو گذاشتم مثلا عکس اولین لباسی که واسه پسرم گرفتم

ولی بعضیا میان به دروغ یه تاپیکایی میزنن پز یه چیزهایی رومیدن که خودشونم ندارن فقط میخوان دل چندتا بیچاره بیشتر بسوزونن

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه زمانی یادمه ، همه مثل هم بودیم ، نداشتیم ولی همه حاشون خوب بود ، مثلا آبگوشت داشت مادرم مهمون میومد آبشو اضافه میکرد  نه حرف و حدیثی بود نه هیچی ، یه سره خونه این یکی اون یکی فامیل میرفتیم ، به یه چیز کوچیک دلمون شاد میشد ، ولی الان چی .... با این همه امکانات حال دلمون خوب نیست ، آخ دلم لک زده برا خونه مامانبزرگم ، برم پیشش با اون دستای چروکیدش بکشه رو سرم بعد از تو صندوقچه اش بهم خوراکی بده   

2810