2777
2789
عنوان

واقعا چجوری دلتون میاد اینجا انقد پز میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 2745 بازدید | 227 پست
ببین انگار شما متوجه نشدی من چی میگم مثلا یه نگاه به تاپیکات بنداز خریدن قاب گوشی هشتصد هزاری دقیقا ...

من پزی نمیبینم... مگه اینکه فکر طرف پزی و خودنمایی باشه ببینه من مسئول فکر دیگران نیستم

موفق باشید

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب چه اشکالی داره شاید دوست داره حس خوبشو از چیزایی که داره به اشتراک بزارهاگه یکی انقدر جنبه ش پایی ...

وای حق میگی....

والا من تاپیک آشپزی میزنم رسپی غذا بپرسم میان بهم میگن تو داری پز میدی حسته ام بخدا

روسیه💙🇷🇺 ...

تو خیابون طرف سوار ماشینش شده داره میره ولی اینجا طرف میاد پز میده فرق میکنه

من واقعا نمیبینم کسی پزی بده

زمانی لایق"خوشبختی "هستی که"خوشبختی"بقیه"خوشحالت"کنهتوتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷

خب چه اشکالی داره شاید دوست داره حس خوبشو از چیزایی که داره به اشتراک بزارهاگه یکی انقدر جنبه ش پایی ...

شما کلا متوجه تاپیک من نشدی من منظورم کسایین که از کل تاپیکاش مشخصه داره پز میده حتی معلوم نیست راست میگه یا دروغ نه کسی که واقعا داره 

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

شما اصلا متوجه حرف من شدی؟😂من منظورم کساییه که دارن پز میدن تازه خیلیاشونم فیکن دروغ میگناین چ ربطی ...

اینو از خودت بپرس گلم 

طزف حتی قصدش پز نیست 

میان ی عده میگن پز

تا پزو چی ببینی

... 🤍🦋
اینو از خودت بپرس گلم طزف حتی قصدش پز نیست میان ی عده میگن پزتا پزو چی ببینی

شما الان مگه میدونی من کدوم کاربرو میگم که داری میگی راست میگه اون پز نمیده؟

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابامهدی خیلی دوست داریم💙🌈

وای حق میگی....والا من تاپیک آشپزی میزنم رسپی غذا بپرسم میان بهم میگن تو داری پز میدی حسته ام بخدا

اهمیت نده مصی جان بنده خدا عکس جوراب و پرده و دیوار گذاشته بود و شکر گذاری کرده بود گفتع بودن پزی میدی‌.‌..‌

من خودم کارم به شکایت رسید فقط واس حرفای یه کاربر و مجازات شد

شما الان مگه میدونی من کدوم کاربرو میگم که داری میگی راست میگه اون پز نمیده؟

خب اسم کاربر بگو و بدونیم شاید فیکه و بگیم

عزیزم کسی هم ک ندارن میخاد اینجوری خودشو برای چن لحظه خوشبخت و دارا تصور کنه بزار بگن چرا سخت میگیری ...

آخ که چقدر این طرز فکر رو دوست دارم. آرزومه بتونم دخترمو اینجوری تربیت کنم. آفرین به خانواده‌ت و تربیتت و جنس اعلات.

البته من حس و حال استارتر رو هم درک میکنم و منظور ایشون رو از پز دادن متوجه شدم. ایشون نمیگن از خوشی‌ها نگید. 

ایشالا همه‌مون مثل شما فکر کنیم. با همین مهر، با همین عطوفت و نگاه مثبت 💗

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
2810