2777
2789
عنوان

دیشب یه دختر دیدم قشنگ ترین دختری بود که دیده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 594 بازدید | 41 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی جدی قد بلند و لاغر جذابیت داره ؟؟من با ۱۷۰ و وزن نزدیک ۵۰ دارم خودمو میکشم پر بشم

اره قشنگن اگه استخوان بندی خیلی ظریف باشه 

به هیکل اون میومد

بدنش جوری بود با این وزن سازگار بود

اگه چاق تر میشد درشت میشد

واای خیلی با مزه اید به خدا 

منم به دنیا اومدم اینقدر سیاه بودم مامانم میگه میترسیدم نگات کنم ، حالا خواهرم از قشنگی و زیبایی هیچی کم نداره وقتی به دنیا اومد همه پرستارا میومدن ببیننش میگفتن اون نوزاد خوشگله کجاست همه به هم میگفتن  

واای خیلی با مزه اید به خدا منم به دنیا اومدم اینقدر سیاه بودم مامانم میگه میترسیدم نگات کنم ، حالا ...

من نمی دونم سر ما چی می خوردن 

من در آینده باردار شم کاسنی و هلو و زیتون میخورم

شاید ژن میمونی ام کم تر خودش رو نشون بده

من نمی دونم سر ما چی می خوردن من در آینده باردار شم کاسنی و هلو و زیتون میخورمشاید ژن میمونی ام کم ت ...

عزیزم من همین کارا رو سر بچه هام کردم فایده نداره متاسفانه 😂😂یکیشون خیلی خوشگله ماشالا به دنیا اومد قدش ۵۵ سانت بود و خیلی خوشگل ولی اون یکی نه بچم 🫤