2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم و ivf

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 46 پست
ای جان ایشالا که میشه.تاحالا باردار نشدی؟ منم خیلی دوقلو دوس دارم.

نه متاسفانه باردار نشدم درسته جلو.گیری نداشتیم ولی اقدام درست حسابیم نداشتیم تو روزای تخمک گذاری 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میخوام انجام بدم مگه بیمه تکمیلی قبول میکنه؟ کدوم بیمه

مراکز خصوصی ازاد حساب میکنن ولی فاکتور رو مهر میزنن شما میبرید برای بیمه تمکیلی ( ما کوثر داریم ) ۹۰ درصد هزینه ها رو پس میده چ سونو چ دارو و .. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

مراکز خصوصی ازاد حساب میکنن ولی فاکتور رو مهر میزنن شما میبرید برای بیمه تمکیلی ( ما کوثر داریم ) ۹۰ ...

من میخواستم بیمه سامان انجام بدم خوبه؟ حالا میگن بیمه تامین اجتماعی هم داشته باشی  توی مراکز خصوصی نصفشو بیمه  میده .ولی مرکز دولتی ۹۰ درصد هزینه هارو میده.

آی وی اف انجام دادی؟یا هنوز پانکچر اینا نشدی

گفت روز اول یا دوم پریود بیا احتمالا بخوان دارو هامو بنویسن ک دوهفته بعدش تخمک کشی داشته باشم

ولی مشکل اینجاست ازمایش ذخیره تخمدان برام نوشتن ( قبلا ازمایش دادم نرمال بود ) + ازمایش fsh 

محدویت برام گذاشتن گفتن ازمایشو همون روز اول پریود بده و جوابو همون روز یا فرداش که میای مرکز بیار

ولی خیلییییی از ازمایشگاه ها اون روزی ک من باید ازمایش بدم یا تعطیلن یا انجام نمیدن amh رو و اکثرا جواب رو حداقل دو روز بعد تحویل میدن 

بزور یدونه ازمایشگاه قبول کرد همون روز برم ازمایش بدم تا عصر ب من جوابو بده

میترسم اینکارو نکنن و یادشون بره تا دوهفته دیگه ک قولشو ب من دادن سرشون شلوغه.. و میترسم ای وی افم عقب بیوفته اگر جواب ازمایشم اماده نباشه 

هعی خواهر گرفتاری شدیم 😂😂

من میخواستم بیمه سامان انجام بدم خوبه؟ حالا میگن بیمه تامین اجتماعی هم داشته باشی توی مراکز خصوصی ن ...

مرکز دولتی اگر نامه ای چیزی داشته باشید ک نابارور هستید بله هزینه رو پوشش میدن .. ولی مراکز خصوصی فقط مهر میزنن و حتی بعضی دارو ها ازادن ولی بیمه تکمیلی هزینه اینارم برمیگردونه 

میتونید با مرکز خصوصی یا دولتی شهرتون تماس بگیرید یا حضوری برید از هزینه ش مطلع بشید .. 

گفت روز اول یا دوم پریود بیا احتمالا بخوان دارو هامو بنویسن ک دوهفته بعدش تخمک کشی داشته باشمولی مشک ...

ای خدا چه گرفتاری هایی داره این بچه دار شدن. هیچوقت فکرشو نمیکردم به این روز بیوفتم‌. ۳ سال ازدواج کردم ولی توی این ۳ سال ۳ بار باردار شدم کلی ذوق کردم همش خورده تو ذوقم  کلا زندگی برام کوفت شد آخرین بار هم دکتر به منو همسرم گفت دیگه نمیتونید طبیعی باردار بشید کلا دنیا رو سرم خراب شد.خیلی شرایط بدیه

مرکز دولتی اگر نامه ای چیزی داشته باشید ک نابارور هستید بله هزینه رو پوشش میدن .. ولی مراکز خصوصی فق ...

کاش بیمه درست حسابی هزینه اش رو بده. حالا که میخوام آی وی اف کنم همسرم میگه باید تعیین جنسیت بشه چون خیلی پسر دوس داره.🤣🥲

ای خدا چه گرفتاری هایی داره این بچه دار شدن. هیچوقت فکرشو نمیکردم به این روز بیوفتم‌. ۳ سال ازدواج ک ...

نه این چ حرفیه ، ناامید نشید ان شاءالله ک خدا بهتون نی نی خوشگل و سالم و صالحی عطا میکنه عزیزم.. 

کاش بیمه درست حسابی هزینه اش رو بده. حالا که میخوام آی وی اف کنم همسرم میگه باید تعیین جنسیت بشه چون ...

تعیین جنسیت هزینه رو افزایش میده 

شایدم شما جنین زیاد داشتید دوتا انتقال میدن و دوتاش میگیره دختر پسر

کاش بیمه درست حسابی هزینه اش رو بده. حالا که میخوام آی وی اف کنم همسرم میگه باید تعیین جنسیت بشه چون ...

درمورد بیمه سامان اطلاعی نداشتم محل کار همسرم فقط بیمه کوثر داشتن ماهم همین انتخابو داشتیم .. تو سایت بزنید تاپیکهایی هست ک درمورد بیمه های بهتر نظر داده باشن 

نه این چ حرفیه ، ناامید نشید ان شاءالله ک خدا بهتون نی نی خوشگل و سالم و صالحی عطا میکنه عزیزم..

کاش خدا بهم دوقلو بده عوض اون نی نی هایی که قرار بود بدنیا بیان و نیومدن. چون خیلی بهم سخت گذشت.همسرم همیشه میگه بعد هر سختی و تلخی یه شیرینی وآسونی هست‌.خدا کنه همینطور باشه

کاش خدا بهم دوقلو بده عوض اون نی نی هایی که قرار بود بدنیا بیان و نیومدن. چون خیلی بهم سخت گذشت.همسر ...

😍😍😍😍😍😍 وییی خداااا ان شاءالله که همینطور بشهههه 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 

2810