2777
2789
عنوان

بارداری خارج از رحم و ivf

186 بازدید | 46 پست

دوستان من ۳بار خارج از رحم باردار شدم 

دوبار لوله چپ و یه بار هم راست

بنظرتون چرا اینجوری میشم.

تست پاپ اسمیر دادم هیچ عفونتی نداشتم

حتی یدونه کیست کوچیک هم ندارم.فقط یکم تنبلی تخمدان دارم که دکتر ها میگن شدید نیست.

دکترم میگه رحمت خیلی عالیه برای بارداری رحم مناسبیه ولی جنین نمیاد داخل رحمم.

با لتروزل به راحتی باردار میشم ولی خارج رحم میشه

عکس رنگیم خوب بود.

آزمایش اسپرم همسرم  دوبار داده یکبار خوب نبود بار دیگه اش خوب بود.

حالا موندم چیکار کنم آی وی اف کنم بنظرتون نتیجه اش مثبت میشه.؟

کسی شرایط منو داشته که آی وی اف کنه نتیجه بگیره.

خب تخمک از لوله فالوپ عبور نمیکنه که اونجا لانه گزینی صورت میگیره بنظرم ، چسبندگی هم گفتید ندارید 🤔

قبل ای وی اف دکترتون رو عوض کنید شاید راهکاری داشتن بقیه دکترا 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای وی اف دیگه خودشون تو رحمت میزارنبه نظرم ایوای هم کنی جواب بگیری

نه چون تخمکش تو لوله فالوپ میمونه فکر کنم پس هیچ فرقی نداره با روش طبیعی .. 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

انشالله به زودی مامان بشی خدا یه بچه صحیح سالم بهتون بده 

فقط 35 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا شکرت که منو دوباره لایق مادر شدن دونستی ازت میخوام مواظب بچه هام باشی و تودلیم رو صحیح سالم بزاری تو بغلم  🙏

خب تخمک از لوله فالوپ عبور نمیکنه که اونجا لانه گزینی صورت میگیره بنظرم ، چسبندگی هم گفتید ندارید 🤔 ...

با چند تا دکتر مشورت کردم دیگه آخرین دکتر هم از کانادا اومده بود با اون هم مشورت کردم میگه بهترین کار آی وی اف. چون باز حامله بشی احتمال۸۰ درصد خارج از رحم میشه.

یکی از دکترا هم گفت لاپاراسکوپی تشخیصی بشی شاید عکس رنگی همه چیز نشون نداده شاید چسبندگی باشه توی عکس نشون نمیده. اونم گفت بعد لاپاراسکوپی احتمالش ۵۰ ۵۰ که بارداری خارج رحم بشه یا نه

لاپاراسکوپی تشخیصی راه حلش هست اگرم نمیخوای مستقیم برو ای وی اف ،

فقط 14 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره ❤❤❤❤                   تو راهی دارم ،😍                          
با چند تا دکتر مشورت کردم دیگه آخرین دکتر هم از کانادا اومده بود با اون هم مشورت کردم میگه بهترین کا ...

اگر صبر دارید پس ای وی اف کنید 

و البته ازمایشاتتون چ هورمونی چ خون و اچ ای وی و هپاتیت و ذخیره تخمدان و ..رو دادید + عکس رنگی و.. نرمال بوده 

کارتون جلو میوفته 

پس همون برو سمت ای وی اف

خیلی ناراحتم .واقعا خیلی ظلم آدم باردار بشه ولی جنینش گیر کنه توی لوله فالوپ. دکتر میگه احتمال داره مژک های داخل لوله خوب کار نمیکنه. باید چیکار کنم که اونا خوب کار کنن

2810