2777
2789
عنوان

بیاین ازرسم رسوم هاتون بگین برای عزاداری

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 56 پست
ما هم قبلا تا یک هفته هر روز رفت و‌امد بود خونه متوفی ولی جدیدا بخاطر شرایط اقتصادی امام جمعه و سران ...

خدا خیر بده بزرگا و امام جمعه شهرتون

تو دین اسلام گفتن اتفاقا باید کمک خانواده متوفی کنن 

نمیدونم الان هست یا نه ولی یادمه بچه بودم همین قوم لر ک بعضی از رسومشون واقعا خوب نیست تو مراسم عزا پول جمع میکردن یا موادی مثل بزنج و گوسفند میاوردن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نخند از این مادر شوهرا گیرت میاد 😅😅 به کارما که اعتقاد داری

اتفاقا من یه مادر شوهر دارم مثل ماه میگه اصلا تو این مراسما نباید صداتون در بیاد

جیغ نزنید

حالا گریه اشکالی نداره

میگه مرده میترسه

اتفاقا من یه مادر شوهر دارم مثل ماه میگه اصلا تو این مراسما نباید صداتون در بیادجیغ نزنیدحالا گریه ا ...

خب پس بخند شما خرت از پل گذشته فک کردم مجردی 🙃

منو تهران منو دلشورهای ناتمامش ...

همون روزی ک فوت میکنه طرف اقوام درجه ۱ میرن خونه شون و قرآن میخونن و دلداری میدن و کمک میکنن و چن نفر میخوابن خونه فرد فوت شده ک بچه هاش و اینا حال شون بد شد باشن

فرداش خاک سپاری 

بعد نماز مغرب عشا مردا مسجد مراسم شب اول هست و خانما خونه کسی ک فوت شده هستن و صاحب عزا شام میدن

مراسم سوم و هفتم و چن سال باهم میگیرن 

مراسم سوم و بعدشم نهار یا شام 

و مراسم چهلم و بعدشم نهار یا شام

تا چهلم هر روز بچه های فوت شده میرن سر مزار و فامیل هم میان بعضی هاشون برای دلگرمی 

و یه سال داریم

و یه عید اول 

تا چهلمم معمولا خونه عزادار شلوغه و براش ختم قرآن و این چیزا میگیرن

ما تا چهلمولی یه همسایه داشتیم بنده خدا لباس سیاه همیشه تنش بود بخدا کراهت دارهمرده در عذابهقرآن و ف ...

دقیقا

رسوم اینجوری خوبه جمع بشه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی