2777
2789
عنوان

بیاین ازرسم رسوم هاتون بگین برای عزاداری

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 56 پست

اگه مثلا طرف وضع مالیش بد باشه همه پول  جمع میکنیم و براش مراسم مبگیرن‌ 

خانواده و فامیل درجه یک‌ ناهار و شام میمونن 

تو تکیه هم ۳وعده ب آشناها و فامیل ناهار میدیم (روزتشعییع وروز سوم وهفت )

تا اولین سالگرد شب جمعه ها ب کسی ک نیازمنده غذا میدیم تا ب روح متوفی برسه

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانواده خودم مراسم بی سر و صدا 

لباس مرتب 

مشکی نمیپوشیم اکثرا 

آرایش نمیکنیم 

ولی اصلاح و مرتب کردن صورت 

صدای گریه و عزاداری مون بلند نیست

قرآن میخونیم یا موسیقی اروم میذاریم

مراسم رو طبق نطر متوفی توی خونه مسجد یا هتل میگیریم

اقوام همسرم تا چند سال سیاه میپوشن

جییییغ

خراشیدن صورت 

وی وی کردن 

قران نمیخونن فقط گریه های زیاد

رسم جمع کردن پول دارن بهش میگن پرسانه

و کلا کارهایی که من توی مراسم هاشون رسما میترسم

خانواده درجه یک همسرم افراطی نیستن

انشالله همیشه عروسی و شادی باشه 

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

الان دیگه مثل قبل نیست چند سال پیش تو فامیل گفتن همین نزدیکا برای شام باشن و اونایی ک دعوت میشن باید رعایت خانواده عزادار رو بکنن

هر کی خواست بره مراسم بعد از ظهر میره

یه فاتحه میخونه و قرآن

چند وقت پیش رفتم مراسم یه پسر جون براش حنا درست کرده بودن نقل اورده بودن

اره وقتی طرف تو نامزدی فوت شه یا مجرد بوده باشه 

برای حنا میارن ماشین گل میزنن زنا کِل میکشن و جیغ میزنن (خیلییی دردناکه خیلیییی )

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
اره وقتی طرف تو نامزدی فوت شه یا مجرد بوده باشه برای حنا میارن ماشین گل میزنن زنا کِل میکشن و جیغ می ...

اره واقعا خیلی دردناک داداش دوستم بود اصلا از حالت طبیعی خارج شده بود هر کی میرفت پیشش برا تسلیت میگفت حنا عروسی داداشم گذاشتی تو دستت

نه ترکیم

مالریم این رسم روداریم اماالان که گرونی شده کمترشده. این رسمه وازقدیم احترام به صاحب عزا میزارن که تنهانباشن ودلداری میدن.

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
2810