2777
2789
عنوان

بارونی بلند رو چطوری برای دانشگاه بپوشم❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 173 بازدید | 28 پست

شلوار قد ۹۰ خیلی خوشگل میشه ..اگه جلو باز نبود میگفتم با ساپورت ازاین تو خزیا که جنسشم کلفت 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه قدت زیر ۱۷۰ اسکینیقدبالای ۱۷۰ بگزیرش میتونی یقه اسکی بلند بپوشی ازاون جذبا ک خودتم راحت باشی

قدم دقیقا 170 اعه

لاغرم هستم

غیر بافت دیگ چی میشه پوشید چون داخل کلاس هامون گرمه 

کاربری دست دوتا دوست مشترکه😇
منم ب هوای اینستا اونروزی بگ پوشیدم با پالتو بلند خییلی شلخته تور شدم 🤣🤣🤣

پسند منم نیست😂

کلا به مد کاری ندارم

هرگز بگ نخریدم و چند ساله فقط مام فیت میپوشم

به حز مام فیت فقط یه شلوار کرپ مازراتی بوت کات دارم برای بعضی مهمونی ها

مانتو شلوار همیشگی رو بپوش بارونیت رو هم از روشگلم خدا قبول کنه دانشگاهه دیگهلباس اجتماعی خودش رو می ...

دوتا مانتو روی هم بپوشم؟

پسند منم نیست😂کلا به مد کاری ندارمهرگز بگ نخریدم و چند ساله فقط مام فیت میپوشمبه حز مام فیت فقط یه ...

بگم خوبه ولی خب با شومیز مانتویی کوتاه قشنگه دیگه

بقول یکی از دوستان ک بالاگفتن بگ با پالتو شبیه بی خانمانا میکنه ادمو🤣🤣🤣

وای خوشبحالت ارزوم بود ۱۷۰ بودم 😁😍😍 بنظرم خیلی جذابیکبریتی بگیر همیشه ترنده

170 با وزن خوب قشنگه من خیلی لاغرم شبیه زرافه میشم😂مرسی چشم

عکسشو ندارمولی این مدلیه تقریبا،( کمربند نداره)

اگر جز افراد قد بلند هستی ، استفاده از بارانی بلندی مثل این با شلوار بگ می تونه استایل خوبی برات بوجود بیاره  شلوار بگ به خاطر داشتن حالت آزادی که داره برای افرادی که قد کوتاهی دارن توصیه نمیشه . شلوار بگ یه شلوار مناسب برای افرادیه که قد بلندی دارن بنابراین با این شلوار و بارانی بلندت بهتره از یک بوت یا نیم بوت استفاده کنی زیرش هم یه بافت ، یا شومیز دکمه دار آدامس رو پست بعدی میگم برات 

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️

اگر جز افراد قد بلند هستی ، استفاده از بارانی بلندی مثل این با شلوار بگ می تونه استایل خوبی برات بوج ...

مرسی از توضیح کاملت😍❤️ بگو عزیزم

اگر جز افراد قد بلند هستی ، استفاده از بارانی بلندی مثل این با شلوار بگ می تونه استایل خوبی برات بوج ...

میتونی از استایل مونو کروم ( یعنی تک رنگ ) استفاده کنی یا رنگ های ست با این بارانی مثل سفید  ، قرمز ، زرد ،آبی، یشمی، طوسی، کرم و ... رو با مشکی ست بزنی مثلا از روش یکی در میان استفاده کن مثلا بارونی و مقنعت مشکی باشه کفش و لباس بافتت سفید شلوار هم یکی بین این دوتا .

شما برای ست کردن بارانی خودت اول باید به مدل بارانی که خریدی ، دقت کنی مثلا اگر بارانی که خریدی بلنده و کلاهداره و جنس نسبتا براقی داره بهتره برای ست کردن اون از یک جفت نیم بوت و یک شلوار جین مام فیت استفاده کنی که مثلا الان جین روشن مثلا یخی خوبه یا ذغالی که مونوکروم بزنی ، (البته من قدت رو نمی‌دونم بگو تا شلوار مناسب رو برات بگم ) ، تازه 

شما می تونی شال و نیم بوت رو هم با هم ست کنی و اینکه  برای زیر این مدل بارانی که شما داری چون گشاده و بهت نمی چسبه میتونی از لباس های جنس پشمی استفاده کنی و  همچنین می تونی از انواع ژاکت و سویشرت هم به عنوان لباس زیر بارانی برای گرم شدن بهتر خودت استفاده کنی ، برای خرید شلوار هم اگر میخوای پاهات کشیده دیده بشه قسمت داخلی شلوار رو از ناحیه کمر ببین هر چی cotton بیشتر باشه و elastic کمتر شلوار کیفیتش هم بیشتره هم پاهات رو کشیده تر نشون میده .

اگر بهم بی احترامی کردی جوابتو نمی‌دم چون ارزش وقت تلف کردنو نداری ،استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓، به هیچ کس اعتماد نکن شیطان هم یه روزی فرشته بود😏 ، کشته مرده آهنگ و ارکستر سمفونی🎸🎺🎻 ، خوره کتاب 💚📚 ، عشق فیلم و سریال 🎥🎞️